Dansen med klimadata, Klimarealisme i medierne

Vogt dig for den 3-armede tyveknægt

Her får du et skarpt indlæg fra forfatteren til klimakætteren. Jakob Kjær.

Danmark er ramt af et farligt samfundsmæssigt fænomen, der hedder den 3-armede tyveknægt.

Fænomenet opstår, når følgende 3 faktorer er til stede i samfundet:

 • En usynlig trussel, som man kan skræmme befolkningen med. Alle kan forstå truslen, men ingen kan se den.
 • Politiske og ideologiske interesser, der ønsker at bruge truslen til at få øgede magtbeføjelser, så de kan indføre deres ideologi.
 • Kommercielle interesser, der ønsker at berige sig selv på andres bekostning ved at formidle oplysninger om truslen og tilbyde en løsning på problemet.

Når disse 3 faktorer er til stede i vores samfund opstår der en selvforstærkende dynamik, der kan holde sig selv i gang og vokse med en voldsom kraft, som en tornado der hvirvler gennem vores samfund og suger pengene op af vores lommer og skræmmer vores ungdom. Trussel, magt og penge i hellig treenighed. En vaskeægte 3-armet tyveknægt.

Problemet med den 3-armede tyveknægt er, at den beriger nogle få, mens den almindelige del af befolkningen forarmes, og arbejdspladser og erhverv nedlægges.

Vindmøllen er med sine 3 vinger en fysisk manifestation af den 3-armede tyveknægt.

 • Truslen er den globale opvarmning med oversvømmelse til følge.
 • Den politiske og ideologiske løsning er den grønne omstilling.
 • De kommercielle interesser er FN, banker, pensionsselskaber, leverandører af klimaprodukter, medier, forskere, foredragsholdere, forfattere, etc.

På nedenstående illustration kan man se, hvordan vindmøllen med sin snurren kan suge penge ud af samfundet.

Den 3-armede tyveknægt kan først stoppes når den almindelige befolkning, der betaler hele gildet, får øjnene op for bedraget og siger stop. Da vil truslen forsvinde, som dug for solen, fordi truslen aldrig var reel, men udelukkende var et skræmmebillede skabt for at få magt og tjene penge.

Op til årtusindskiftet hylede medierne op om at alle elektroniske systemer og computere ville gå ned når vi rundede år 2000, fordi mikrochips ikke kunne håndtere årsskiftet. Samfundet brugte enorme summer på at imødegå dette problem, men Nytårsaften skete der intet. Der var larmende tavshed. Ingen stillede spørgsmål. De mest skamløse løgnere sagde, at de havde løst problemet.

Historisk set minder det om kvaksalveri. Kvaksalveren stiller en falsk diagnose og tilbyder patienten en dyr virkningsløs medicin. Når så patienten klager over at medicinen ikke har virket, siger kvaksalveren, at patienten ville have været meget dårligere stillet uden medicinen. Og hvem kan modbevise det når medicinen er indtaget? Dette ældgamle svindelnummer blev flittigt brugt under Coronaen.

Den virkelige trussel er ikke jordens undergang. Den virkelige trussel er alle de 3-armede tyveknægte, der uhindret fylder os med løgn og bedrag, mens de stjæler vores penge og nedbryder vores samfund.

At isen smelter er jo slet ikke nogen nyhed. Det har den faktisk gjort de sidste 12.000 år siden sidste istids ophør.

Del på de sociale medier

7 Comments

 1. Boerge Krogh

  Måske ser vi ind i en situation hvor de mange møller og solceller er ved at gøre driften af de store kraftværker umulig. I Ålborg er kulkraftværket (Nordjyllandsværket 420 MW) ramt af uforklarlige “rystelser” i generatoren, når den skal yde fuld effekt. Man har haft reparationsstop i 5 mdr. og tabt store summer. Men man kender stadig ikke årsagen til rystelserne.

  Det forekommer mig at en svensk prof. har lagt et foredrag på YouTube, hvor han forklarer, at der vil opstå samkørselsproblemer når mange rel. små VE-leverandører kan gøre frekvensen (50 hz) ustabil, sådan at de store enheder, med stor “svingmasse”, ikke længere kan dominere og bestemme frekvensen? Hvis rystelserne stammer fra ubalance i generatorens rotor ville problemet være der permanent ved 3000 o/min. og ikke være effektafhængig.

  Så er der opstået et problem, man ikke har teknisk mulighed for at løse.

 2. Frederik Jørgensen

  Jeg finder det lidt paradoksalt at bruge en vindmølle som illustration af at malke befolkningen økonomisk i og med, det er dem, der i øjeblikket sikrer, at vi har de laveste elpriser i Europa (undtaget Hydro).

  • Søren Hansen

   Ja, måske når vinden blæser.. – men ellers tjener vindmøller kun til at fordyre elektriciteten, fordi de skævvrider forsyningen og kræver konstant backup.

   • Frederik Jørgensen

    Fordyre ligefrem? Kan du ikke vise os nogen beregninger, der retfærdiggør den påstand. Kan du fortælle, hvad ekstraomkostningerne er til nuværende VE i Danmark, som jo leverer omkring halvdelen af vores strøm er – og om disse omkostninger bringer prisen for os højere op end de af vore nabolande, der ikke har hydro?

    Når man kigger elpriser på Nordpool, ligger Danmark altid i den absolut lave ende – igen undtaget hydro, men det ligger jo ligesom ikke i kortene for Danmark.

    Mht backup: Er der NOGEN kraftværker, der ikke behøver fuld backup? – Se f.eks på Frankrigs situation?

    • Søren Hansen

     Fordyre fordi der er mansser af skjulte omkostninger og statsstøtte involveret i Variabel Energi.

     Mht. backup så er situationen med vind og sol, at de leverer alt mellem nul og 100 % af deres kapacitet, og det kan svinge fra den ene yderlighed til den anden på mindre end et døgn. Derfor skal der være den fulde kapacitet til rådighed fra andre kilder døgnet rundt, året rundt, om det så er gas- eller kulkraftværker, eller man er så heldig som Danmark og kan leve på nas hos nordmændene og svenskerne. Med kul- eller kernekraftværker er situationen en anden. De kører stabilt døgnet rundt og kan blive ved med at køre i månedsvis uden stop. De fleste stop er pga. planlagte vedligehold. Skal man levere svarende til 4 værker, kan man i princippet nøjes med et femte værk som backup. Det er kun 25 % af kapaciteten/forbruget og ikke 100% som med sol og vind.

     Frankrig røg ind i en særlig situation, hvor mange værker blev tvunget til at standse samtidigt, primært pga. de hysteriske sikkerhedskrav der stilles i den branche. Det er ikke en normal situation og siger ikke noget om energikildens muligheder.

  • Oluf+Johnsson,+MEd+CPE,+dupl.+AE,+BSc.+med..

   Du har vist helt misset pointen, eller også vil du ikke se splinten / pælen i dit eget øje!
   >>> Se, hør og læs underteksterne til Putins og Xi’s manifest, som de præsenterer ved deres taler. De findes med engelske undertekster på YouTube!

 3. Erling Petersen

  Tak for et fremragende indlæg Jakob Kjær.
  Det ligger helt i tråd med mit tidligere indlæg “Rævekagen i 1992”
  https://klimarealisme.dk/2022/05/27/raevekagen-i-1992/

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*