4 Comments

 1. Pil Bindslev

  Kære klimarealisme. På jeres hjemmeside er det ikke så gennemskueligt hvordan I er organiseret, hvem er bestyrelsen? Kan man se et regnskab?
  Til sammenligning er det på klimabevægelsens hjemmeside mere gennemskinneligt (bortset fra at der mangler fuld liste på deres bidragsydere i deres frit tilgængelige regskab), og de fører sig frem med den påstand/mening, at de bevægelser der arbejder imod ideen om klimaforandringer som menneskeskabte, de må være finansieret af landbruget eller de “sorte” selskaber. Altså lobbyisme. Så hvis den påstand skal tilbagevises, tænker jeg det bør være mere tydeligt hvem I er og hvordan I arbejder. Hvor I får penge fra.
  Bare et indput, for at styrke klimarealismen.
  Bedste hilsner Pil

  • Søren Hansen

   Hej Pil,

   På hjemmesiden kan du på fanebladet øverst: “om klimarealisterne” se hvem, der sidder i bestyrelsen m.v. Hvis du vil se regnskabet for foreningen, går du ned til rubrikken: “Ledere” (i den blå bjælke), her vil du finde referatet af generalforsamlingen 2023 med et regnskab (du skal hen til side 2 her).
   Vi får ingen støtte fra hverken landbrug eller industri. Foreningen råder over ganske få penge, der kommer ved kontingentindtægter og gaver fra private bidragydere (alle under 1000 kr.).
   Så nej, vi er ikke betalt af nogen for at mene, det vi mener, vores holdning er 100% baseret på de fakta om klimaet og den grønne omstilling som man let kan grave frem, men som man f.eks. fra politisk side vælger at ignorere.

 2. John Niss Hansen

  Jeg vil gerne være medlem, men ønsker ikke at give mit kreditkort til fremmede,
  men jeg vil gerne betale gennem mobilpay

  • Søren Hansen

   Hej John,
   Som det er sat op lige nu, når du går ind gennem “bliv medlem”, så kan man kun betale med kort, men det er en fuldt sikret betalingsside (Quickpay), man gør det på, så der er ikke nogen risiko. Vi håber da at se dig som medlem!
   Med venlig hilsen
   Søren Hansen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*