Ledere

Godt nytår til alle klimarealister

På Foreningen Klimarealismes vegne vil jeg gerne ønske alle klimarealister et godt nytår. En særlig hilsen til foreningens medlemmer og til vore mange følgere på de sociale medier. En tak til dem, der har givet frivillige pengebidrag til foreningen. Og tak for jeres flittige opslag og kommentarer.

Om året der gik

I 2023 skete der nogen vigtige udviklinger i klimavidenskaben. IPCC trak sine vildt overdrevne fremskrivninger af temperaturudviklingen i land, og er nu endt på et rimeligt realistisk niveau på knap 3 grader C. Det skyldes dels, at man nu accepterer at højudledningsscenariet, RCP8.5 er fuldstændigt urealistisk og i erkendelse af at de flest klimamodeller regner for varmt. Se denne figur hvor Scafetta giver et overblik:

Desuden kommer IPCC nu klart ud med, at de reelt eneste vejrhændelser, der ændres af en opvarming er øget forekomst af hedebølger. Sic!

Sammenholdt med at skadesfunktion for klimaændringernes betydning for verdens velstand viser at op til 3 grader, vil det kun koste os nogle få procent af vores økonomiske vækst om 100 år, hvor vi alligevel vil være 5-10 gange rigere.

Det sætter den nye artikel af Richard Tol – omtalt i dette opslag i perspektiv ved at vise at selv en grøn omstilling med optimale virkemidler (i praksis helt urealistisk. I stedet tosser man rundt med energiproduktion, som vinden blæser) med sikkerhed vil være meget dyrere og mere skadeligt for menneskenes velstand og velfærd en klimaændringerne.

Hvorfor den bedste strategi for verden er at stoppe den forfejlede grønne omstilling, billigt og enkelt tilpasse sig klimaændringerne ved at bygge diger og etablere airconditioning og kunstvanding, og i øvrigt lade CO2-udfordringen løse sig selv i takt med at den velsignede lagrede solenergi i form af kul, olie og gas bliver relativt dyrere i takt med at disse udtømmes og i forhold til atomkraft og helt nye energiformer, som vi ikke kender idag.

Al denne positive viden er naturligvis mødt med larmende tavshed af de gængse medier som vedholdende forsøger at skaffe sig læsere, lyttere og seere ved uden skellig grund at skræmme folk fra vid og sans.

AI billede, CharGPT4.0. I håbet om en rationel samtale om klimaændringers begrænsede betydning for mennesker og natur på denne jord

Heldigvis er der tegn på, at politikerne begynder at lytte. Regeringens og især Socialdemokratiets tøven med at agere, er et klart tegn på at de har erkendt, at der kommer et folkeligt oprør, når det går op for befolkningerne, hvad de grønne tossserie reelt koster og til ingen verdens nytte. Som vi har set i Holland med Wilders valgsejr.

Om foreningen Klimarealisme

Status for 2023

Vi har haft et godt år med en del aktiviteter. Den vigtigste var den velbesøgte konference i Folketinget i september med temaet: Klimakrisen er aflyst. Vi har nu 267 medlemmer. Og vi har startet en medlemskampagne med bannere på velbesøgte nyhedssider. Vores medlemmer har optrådt rundt omkring i Danmark med foredrag og som deltagere i et klimafolkemøde i Middelfart. Der er godt gang i hjemmesiden, og heldigvis har der været et par flittige gæsteskribenter til at hjælpe med at sikre dagens indlæg. Hertil kommer masser af gode og spændende kommentarer, der vidner om engagement i sagen. Vores Facebookside nærmer sig 10.000 medlemmer, og her er der også rekordstor aktivitet.

Desværrre er det stadig næsten umuligt at få de store medier i tale. Men vi har dog bl.a. adgang til IndblikKontrast med sit nye ejerskab, Blåt Bælte i Radio 24/7 og senest VTV4.

Ønsker for 2024

Vi har gode planer for 2024, men behøver meget jeres hjælp. Ring eller skriv til mig, hvis I vil/kan hjælpe. Vi har lidt penge at gøre godt med inden for rimelige grænser.

 1. En klimarealistisk happening/demo hvor vi på en fredelig og munter måde gør grin med “Troen på klimaet”
 2. Deltagelse på Folkemøderne på Bornholm og i Middelfart
 3. Klager over DR’s og TV2’s skæve og aktivistiske dækning af klimaet
 4. En dansk klimakonference
 5. Vi har efterhånden godt styr på klimavidenskaben, og behøver ikke at bruge meget tid på at debattere denne. I stedet har vi brug for råd og dåd om hvordan vi kommer ud over rampene og får mainstream medierne i tale.

De bedste hilsner & tak for et godt år.

Karl Iver Dahl-Madsen

Formand, foreningen Klimarealisme

Del på de sociale medier

4 Comments

 1. Hugh Sharman

  Thanks and best wishes for 2024!

  Take a look at the well-advanced horror planned for Ringkøbing-Skjern
  https://www.greengoenergy.com/news/megaton1

 2. Claus Beyer

  Godt Nytår til dig og tak for det meget store engagement og det kæmpestore arbejde, du udfører. Det er vi garanteret mange, der er taknemmelige for.

  Du nævner Wilders valgsejr i Holland, som indikation på hvilke ændringer, der kan ske. Hertil vil jeg tilføje en mindst lige så opsigtsvækkende valgsejr til et nyt parti i Norge ved navn INP (Industri og Næringslivets parti). Ved kommunalvalget i september måned stormede de ind i alle fylker og opnåede enkelte steder, i enkelte kommuner hele 30% !! af pladserne. Det trods manglende omtale i medierne og manglende offentlig økonomisk støtte (derfor ingen valgbrochurer fra partiet). Det kan næsten kun ses som en voldsom protest imod det nuværende helt uansvarlige styre resulterende i vidt forskellige El-priser i nord og syd og konkurser på vestlandet (Bergen, Stavanger osv) pga rasende høje el-priser som resultat af sammenkobling med det europæiske net (dog ikke så høje priser som i DK). Et voldsomt ønske om at få fornuften tilbage i politik, som de selv siger.
  De danske medier har ikke omtalt dette opsigtsvækkende valg med eet ord. Mon de vil gøre det, når INP kommer ind på Stortinget til valget næste år? Vi får se.

  En dansk klimakonference lyder som en god idé.
  Jeg vil også opfordre til, at man skriver venlige, saglige, korte emails til folketingspolitikere, som trods alt er dem, der har magt til at ændre forholdene. Og måske vil gøre det, hvis de bliver venligt informeret om fakta. Ingen af dem har jo en uddannelse, der har givet dem viden eller indsigt i elforsyning, geologi, kemi, fysik eller statistik eller klima.

  Godt Nytår

 3. Hans Henrik Hansen

  Kort, klart og opmuntrende nytårsbudskab – tak for dét.
  Også tak til redaktør, bestyrelse og skribenter for trofast og målrettet indsats i det forgangne år … og et godt, nyt år til alle, der støtter ‘klimafornuften’!

 4. JENS JAKOB KJÆR

  Vel talt. Godt nytår.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*