Ledere

Vil du hjælpe Klimarealisme?

Leder af Karl Iver Dahl-Madsen


Vi får mange nye medlemmer i Facebook-gruppen for tiden. Det er dejligt. Mange af medlemmerne er optaget af, hvordan vi kommer ud med det klimarealistiske budskab:

Som Lars Kildholt skriver i sit opslag 1. nytårsdag:

Nytårsforsættet for denne gruppe bør være at finde måder at nå ud til LANGT flere. Hvordan gør vi det?

Denne problemstilling er vi meget optaget af i Klimarealisme, det er derfor vi har stiftet foreningen Klimarealisme. Men vi er lidt for få aktive: We few, we happy few

We few, we happy few: Fra azquotes

Det ville være til stor hjælp, hvis medlemmerne af vores FB-gruppe og følgerne af vore hjemmeside ville blive mere aktive:

Vi har brug for:

 1. Flere, der skriver opslag på vores hjemmeside (send forslag til klimarealismedk@gmail.com)
 2. Flere, der skriver læserbreve (f.eks. baseret på opslag)
 3. Flere, der klager til DR, TV2 og andre medier over den konstante og ensidige alarmistiske dækning af emnet
 4. Flere, der henvender sig til deres politisk valgte repræsentanter med klimarealistiske budskaber
 5. Flere, der går ind på meget læste FB-sider, fra politikere, medier mv. og præsenterer klimarealisme
 6. Nogle, der kan hjælpe med det organisatoriske i foreningen
 7. Flere, der kan/vil holde foredrag eller arrangere foredrag i deres foreninger.
 8. Og endnu mere, som vi gerne modtager ideer om

Hvad vi ikke har brug for er at spilde tid på at diskutere med nogle af jer om CO2 er en drivhusgas: Det er den. Eller om hovedparten af stigningen i atmosfærens CO2 indhold skyldes menneskenes udledning: Det gør den. Læs: Det vi godt kan lide at høre.

Helt på linje med, at vi heller ikke gider bruge tid på klimaalarmistiske opslag og folk, der mener, at vindkraft er billig og stabil!

I må gerne mene noget andet, og det kan da godt være, at vi tager fejl i Klimarealisme, men det er nu engang det grundlag, foreningen er baseret på og det grundlag, vi har inviteret vores tunge faglige rådgiverpanel ind på. Hvis I er uenige, må I tage den diskussion i et andet forum.

Vi har en intern klimarealismegruppe på FB, hvor de særligt aktive kommunikerer med hinanden. Mail eller ring, hvis I har noget at bidrage med. (29638342, karliver@klimarealisme.dk)

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

6 Comments

 1. Erling Petersen

  Jeg tror nu stadigt mest på Henrys lov om CO2 opløst i vand som beskrevet af blandt andet professor Ole Humlum i hans bog: Det ustyrlige klima. Der indstiller sig en ligevægt mellem CO2 opløst i luften og i havene, og forholdet er bestemt af temperaturen. Sværere er det ikke.

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Henrys lov er vigtig og rigtig , og når partialtrykket stiger kraftigt, som i nyere tid så trykkes der mere CO2 ned i havet og i biosfæren. Det modvirkes ved nogle få ppm af temperaturen. men det ændrer inter ved at hovedparten af stigningen i atmosfærens CO2 indhold kommer fra menneskenes udledning.
   Må jeg foreslå at du læser denne:
   http://www.ferdinand-engelbeen.be/klimaat/co2_origin.html

 2. Erling Petersen

  Ole Weibel: Jeg forstår din forvirring. Men du bør bemærke, at Karl Iver ikke skriver, at menneskets udledning af CO2 har VÆSENTLIG indflydelse på klimaet. Det burde nok have været udtrykt tydeligere.

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Det burde jeg have skrevet, da CO2 har en væsentlig indflydelse på jordens temperatur. Men det ligge implicit i begrebet: at CO2 er en drivhusgas.
   Læs nu vores manifest og de kilder jeg henviser til.

 3. Ole Weibel

  Jeg er lidt forvirret, måske fordi jeg ikke har hørt efter i timen.
  Vi har hele tiden skrevet om, at CO2 er en naturlig del af atmosfæren og har været det altid. Mængden af CO2 har bølget op og ned altid, og meget tyder på, at det er varmen, der driver mængden af CO2 og ikke omvendt, som det er almindeligt påstået.
  Vi har også plæderet for, at den menneskelige udledning af CO2 er nogle få procent og næppe har markant indflydelse på den forøgede varme. Men nu skriver du “hovedparten af stigningen i atmosfærens CO2 indhold skyldes menneskenes udledning”. Det forstår jeg ikke!
  Skal jeg have mine skolepenge tilbage?

  • Karl Iver Dahl-Madsen

   Ja, det har du så misforstået. Og skal have dine skolepenge tilbage:)
   Jo, CO2 er en drivhusgas, og påvirker jordens temperature væsentligt. Mit bud baseret på Pepkes og Svensmarks arbejde er at ca. 50 % (med stor usikkerhed) af den nyere tids stigning skyldes menneskene, inklusive vores udledning af CO2. IPCC siger 99%, hvilket Klimarealisme ikke er enige i.
   Læs vore manifest.
   Og det er rigtigt, at selv om menneskenes CO2 udledning kun indgør en mindre del af kulstofkredsløbet=ca. 5%, så hober det sig op år for år, og er årsag til næsten hele forøgelsen af kulstofindholdet i atmosfæren.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*