Golfstrømmen, Klimarealisme i medierne

Forudsigelser

For nyligt har vi kunnet læse flere skrækindjagende artikler om, hvordan den globale opvarmning og dermed forbundne afsmeltning af is i Arktis medfører, at de store havstrømme går ned i fart. Det går bl.a. ud over Golfstrømmen, som jo ellers sikrer os et lunt og behageligt vejr her i Nordeuropa.

Det interessante er, at for et år siden var budskabet det stik modsatte. Den gang var der flere artikler, der konkluderede, at den globale opvarmning vil forøge hastigheden af havstrømmene.

Vedlagte artikel giver en række eksempler på 1 år gamle artikler, der nævner de højere hastigheder og opregner alle de negative følger, det vil få for vores fremtid.

Men nu er det omvendt – havene flyder langsommere – og det har naturligvis også negative følger. Mon ikke vi bare skal glemme det?

https://climaterealism.com/2021/03/cnn-com-gaslights-readers-on-failed-ocean-predictions-now-claims-opposite/

Del på de sociale medier

2 Comments

  1. Ingrid Schmall

    In Deutschland liegt die Jahresdurchschnittstemperatur unter 10 ° C. Da überlegt man sich in mindestens 8 Monaten im Jahr ob man nicht schon mal die Heizung etwas anmachen könnte, oder den Kaminofen.
    Da ist Erderwärmung eher erfreulich. Das Wort Klimawandel dagegen kann auch Frostbeulen Angst machen.

  2. Peder Kruse

    Derfor var det genialt da ‘den menneskabte globale opvarmning’ blev omdøbt til ‘klimaforandringene’. En win win for ethvert tænkeligt udkomme af modelkørselernes dystre horoskoper.

    Enhver afvigelse fra status quo er Klimagudens straf over de syndige mennesker, og den ultimative dom vil uvægerligt materialisere sig ved starten af næste istid, og ved at åbne døren for dette udfaldsrum allerede nu, kan klimologerne hovere med rette. Faktisk skal vi helt tilbage til halvfjerdserne for at finde de tidlige klimologers første forudsigelser i den retning, men vi ville ikke høre dengang, så nu må vi føle. Så kan vi lære det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*