Klimarealisme i medierne, Rekonstruerede temperaturer

Temperaturkorrektioner

Artiklen starter med at citere en tekst fra Dr. Roy Spencer, hvor han har undersøgt temperaturudviklingen i Nordamerika over de sidste knap 50 år. Han finder, at målestationer placeret inde i byerne generelt har registreret en stigning på i gennemsnit 0,25 grader pr. ti år, hvorimod stationer ude på landet grundlæggende ikke viser nogen stigning af betydning. Temperaturudviklingen er jo udregnet som gennemsnittet af alle målinger, og derved har byerne trukket resultatet op. Alt tyder på, at byernes temperatur har været påvirket af ændringerne i målestationernes omgivelser, i form af spildvarme fra bygninger og transport, samt ændret varmestråling fra asfalterede eller bebyggede flader. Det er også det, man kalder Urban Heat Island (”bymæssig varmeø”) – effekten. Så i virkeligheden ser det ud til, at Nordamerika ikke har haft nogen naturlig temperaturstigning i perioden 1973-2011.

Derefter beskrives nedenstående kurve, der viser de justeringer, GISS har foretaget på deres globale temperaturkurve for perioden 1880-2017. Justeringerne er forskellen mellem, hvad GISS opgav temperaturerne til i 1999 og til deres seneste kurve fra 2017. Så i løbet af de 18 år har man således justeret fortidens temperaturer ned med 0,15-0,25 grader (1880-1900), hvorimod mere nylige temperaturer (1980-1995) er forhøjet med op til 0,15 grader. Tegnes en linje gennem alle justeringerne fås en hældning, der ligger meget tæt op af stigningen i atmosfærens CO2-indhold. Mon det er et tilfælde? Næppe.

Her er således et oplagt eksempel på ”menneskeskabt temperaturstigning”, GISS’s temperaturkurve er skabt af mennesker.

Det skræmmende er, at bagmanden bag disse fiksfakserier, Gavin Schmidt, nu er blevet udnævnt til præsident Joe Bidens seniorrådgiver i klimaspørgsmål.

https://wattsupwiththat.com/2021/02/03/the-shocking-climate-graph-climateofgavin-doesnt-want-you-to-see/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*