Klimarealisme i medierne, Rekonstruerede temperaturer

CO2-frygt, hvor længe endnu?

I disse artikler refereres flere forskere og deres arbejder. Her i blandt Nir Shaviv, kendt i lang tid her på siden. Han påpeger, at klimaforskningen har tabt megen troværdighed ved at fokusere så meget på CO2 som hoveddrivkraften bag klimaforandringer, mens variationer i solens indstråling ignoreres. Derved bliver det svært at forklare de udsving, der har været i den globale temperatur i fortiden. Shaviv medgiver at CO2 kan have en virkning på jordens temperatur, men langt mindre end fremført af IPCC.

I IPCC’s første rapport optrådte den Middelalderlige Varmeperiode og den Lille Istid stadigvæk, men de blev luget ud i de følgende rapporter og erstattet med Michael E. Manns hockeystav. I en reference i artiklen henvises der til en ældre rapport fra Steve McIntyre, der var en af hockeystavens første og mest grundige kritikere. McIntyre fik den gang afklaret, hvorfra IPCC fik det berømte billede, der er vist her på siden. Han skrev derefter, at nu manglede han kun at få afklaret, hvorfra mon Mann fik sine tal til hockeystaven. Manns data er aldrig blevet offentliggjort i deres fulde udstrækning.

Figur fra IPCC’s første rapport

I mellemtiden er der udført masser af videnskabeligt arbejde, der f.eks. godtgør at den Middelalderlige Varmeperiode ikke bare var et Nordeuropæisk fænomen, men var en varm tid over hele kloden. Det berømte Google-map, der viser lokationerne for ca. 1500 videnskabelige undersøgelser om denne periode, og det store flertal, dækkende hele jorden, har som resultat, at det var en varm periode.

Lokationer dækket af undersøgelser vedr. den Middelalderlige Varmperiode (MVP). Røde symboler: Resultater der bekræfter at det var varmere under MVP

Der oplistes en lang række af skeptiske rapporter, der til fulde dokumenterer, at der ikke er nogen klimakrise, og her er masser af data, som IPCC af al magt prøver at undertrykke.

https://notrickszone.com/2021/01/31/when-will-ipcc-end-its-scientific-denial-how-long-can-un-body-ignore-thousands-of-publications-disputing-co2/

https://notrickszone.com/2021/01/30/astrophysicist-nir-shaviv-no-reason-to-panic-gore-is-misleading-warming-not-due-to-civilization/

https://climateaudit.org/2008/05/09/where-did-ipcc-1990-figure-7c-come-from-httpwwwclimateauditorgp3072previewtrue/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*