Klimarealisme i medierne, Modeller

Vi overlever – måske

De af jer, der ikke kunne sove i nat efter meddelelsen i går, om at allerede i 2027 vil verden være fortabt – ikke nu, men om flere hundrede år, vil måske finde trøst i de resultater, der er beskrevet i vedlagte artikel.

Her er budskabet, at hvis vi bare kan reducere vores CO2-udledning til nul, vil jordens temperatur hurtigt flade ud og vi undgår katastrofale stigninger. Responstiden kan være så kort som 3-5 år efter at CO2-indholdet er stabiliseret. Det er jo gode nyheder.

Der er selvfølgeligt så lige det lille problem, at de drastiske reduktioner i CO2-udslippene ikke sådan lige kan lade sig gøre med den teknologi, vi har til rådighed i dag. Men det er jo en detalje.

Sammenligner man artiklen fra i går med denne her, må man vist konkludere, at videnskaben omkring klimaet vist ikke er ”fastlagt” (”settled”), endnu.

https://www.climatedepot.com/2021/01/03/claim-game-changing-new-scientific-understanding-many-scientists-now-say-global-warming-could-stop-relatively-quickly-after-emissions-go-to-zero/

Kilde: Creazilla.com

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*