Klima i Medier, Klimarealisme i medierne

Ny klimafilm

Det er ikke kun Al Gore og Leonardo DiCaprio, der kan lave film om klimaet. Snart er der præmiere på en ny film fra CFACT: ”Climate Hustle 2”. Det er en film, der går i kødet på hele klimaindustrien og dens håndlangere i regeringerne.

Filmens budskab er, at Paris-aftalen og USA’s Green New Deal er forsøg på at begrænse borgernes rettigheder og muligheder for at få et godt liv. Alt sammen som et led i klimafolkenes bestræbelser på at tilrane sig mest mulig magt.

Filmen har præmiere på nettet 24. september og kan formentligt derefter streames mod betaling. Forhåbentligt får den en masse seere, ligesom det lykkedes for Michael Moore med sin film om vedvarende energi.

https://www.climatedepot.com/2020/09/04/its-coming-climate-hustle-2-set-for-sept-24-worldwide-release-exposes-agenda-behind-green-new-deal-un-paris-pact/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*