Debatindlæg, Gæsteindlæg, Klimapolitik

Hjælp de klimatroende

En gæstehistorie af Jens Jakob Kjær

De klimatroende er udsat for grov manipulation og udnyttelse af kommercielle og politiske interesser.

Med løfter om en grøn fremtid lokkes de klimatroende i fælden.

For at bruge bibelske termer kan man sige, at de intetanende klimatroende offerlam tror der venter dem et grønt paradis, men deres hyrde Lucifer leder dem direkte til slagtebænken.

Eller sagt med andre ord, de kommercielle og politiske interesser udnytter i ond tro de klimatroendes klimaangst og uvidenhed til egen vinding.

De kommercielle og politiske interesser er fuldstændigt ligeglade med Danmark og danskerne og tænker kun på at fylde deres egne lommer. Deres grønne Utopia bygger på falske præmisser.

Vi kan ikke ændre de klimatroendes urokkelige tro på at mennesket kan ændre klimaet på jordkloden, men vi kan forhindre kommercielle og politiske interesser i at udnytte en udsat, sårbar befolkningsgruppe; de klimatroende.

Vi må ved hjælp af markedsføringsloven bryde den hellige treenighed frygten, magten og pengene.

Fakta er at de mange politiske løfter, de mange vindmøller og myriader af solceller slet ikke har ændret klimaet en tøddel. Klimaet er lige så omskifteligt som det altid har været.

Så når kommercielle og politiske interesser lover et grønt Utopia er der tale om falsk varebetegnelse og vildledende markedsføring, hvilket er direkte i strid med markedsføringsloven.

Del på de sociale medier

11 Comments

 1. Erik Bresler

  Næ hvorfor det den bliver bare slettet:(

 2. Klimakirken sælger afladsbreve. Hvornår kommer reformationen?

 3. JENS JAKOB KJÆR

  Den første af de røde der brugte farven grøn som lokkemiddel var Erik den Røde der i 900-tallet lokkede islændinge til at bosætte sig i et land han opkaldt Grønland. Det gik dem ilde. Nu lokker de røde igen med det grønne.

 4. Her en forsmag på det “grønne” paradis der venter, hvor det grønne korstog nu er nået til landsbyen Hjolderup, der med en knibtangsmanøvre er blevet omringet.

  Drone rekognoscering har dog afsløret, at enkelte forsyningslinjer fortsat er åbne.

  Det forlyder at røde kors er nået frem med mørke solbriller mod stoboskop effekt og sol reflektioner, høreværn mod lavfrekvent og langtrækkende støj, samt smertestillende medicin til de sidste soldater der tappert holder skansen.

  Ligeledes vil man forsøge at få krisepsykologer frem i tide, med akuthjælp til dem der er hårdest ramt af PTSD.

  Det forlyder at fødevareforsyninger fra Frankrig er nået frem, et EU land hvor man ikke har plantet VE teknologi i den frugtbare sorte muld.

  Det understreges dog at situationen fortsat er alvorlig, og at man frygter det værste for de besatte´s helbred, såfremt det ikke skulle lykkes at nedkæmpe fjenden…AK og VE.dk

  https://klimamonitor.dk/nyheder/art8705393/Landsbyen-Hjolderup-er-blevet-omringet-af-solceller

 5. “Spørg dem – for sjov – hvor mange procent, der er i atmosfæren?”

  Ja god ide!

  Hvis koncentrationen idag er ca. 420 PPM (i helt tør luft), vil ca. 1 molekyle ud af hver 2400 molekyler være et CO2-molekyle.

  Nu vil den grønne menighed måske nok have svært ved at forstå så store tal, har vi erfaret, når der ingen reaktion er fra menigheden, selv når staten (der ved bedst) smider trecifrede mia. beløb direkte i havet.

  Så lad os hjælpe dem med en “grøn” analogi, de forstår, og som vi ved kan aktivere deres grønne hjerner, hvor vi kan sige at en “Grøn” Tesla model 3 med en længde på ca. 4,7 meter (og en vægt på små 1,8 ton), repræsenterer et enkelt luftmolekyle.

  Hvis man derefter vha. sin smartphone, der ligeledes kører på et grønt batteri, slår Tesla sikkerhedssystemerne fra, så man kan parkere 2400 Tesla Model 3 helt tæt, kofanger til kofanger, vil rækken blive ca. 11 km lang.

  Tager man derefter sin grønne elcykel, og cykler fra den ene ende til den anden med de 25km/t en elcykel maksimalt må køre med assistance, vil det tage en lille halv time at cykle de 11km fra den første til den sidste Tesla.

  Og det vil først være, når man ankommer til den sidste Tesla i den lange række, at man støder ind i det første og eneste CO2-molekyle i rækken. Dette livets molekyle, der er alt det grønnes livsnerve.

  Så ud af en 11km lang række af model 3 Tesla´er, parkeret kofanger til kofanger, fylder den “farlige” CO2 4,7 meter.

  Det er disse sidste 4,7 meter der får unge tyskere til at lime sig fast til vejbanen, Greta til at gå grassat, og vesten til at begå harakiri.

  Ja, sådan er der så meget man ikke forstår…men staten og flertallet ved jo også bedst.

 6. CLAUS BEYER

  Det er, hvad jeg hele tiden har sagt: Det drejer sig ikke om klima, det drejer sig om penge.
  De kloge – eller skal vi sige kyniske – udnytter de mindre kloge. Disse mindre vidende personer har dog fattet at CO2 er forfærdelig farligt for hele verden, og det er nok for dem. Nok til at de indædt holder fast i denne vildfarelse. Men de har aldrig sat sig mere ind i det. De ved sandsynligvis ikke engang hvad koncentrationen af CO2 i atmosfæren er. Spørg dem – for sjov – hvor mange procent, der er i atmosfæren?. Men ellers lad være med at spilde tid på dem. Det hjælper intet.
  Derimod ville det være godt, hvis man “kan hindre de kommercielle og politiske interesser i at udnytte … de klimatroende”, som Jens Jakob Kjær skriver. Jeg kan bare ikke se, hvordan det kan lade sig gøre? Ved hjælp af markedsføringsloven? Hvordan? Den er vel lavet af politikere, som selv er fedtet ind i svindlen, eller i hvert fald har fået fordrejet hovedet ligesom de mindre kloge. Så jeg kan ikke se, hvordan man kan komme “de kommercielle og politiske interesser” til livs i klima sagen. Der er simpelthen for mange penge og for megen prestige i den. Folk som har bygget hele deres karriere på denne løgn, f.eks. Connie Hedegård, Dan Jørgensen m.fl. vil aldrig nogensinde erkende den afgrundsdybe fejl. Aldrig indrømme, at de er blevet fuppet. Og de kommercielle interesser vil aldrig nogensinde opgive den vedvarende indtægt, som de får via politikerne, fra det arbejdende folks bankkonti. Som det har vist sig flere gange (se f.eks. “En Skjult magt” af Peter S.Hjort), viger de ikke tilbage fra rene mafiametoder for at bevare deres indsbringende “forretninger”.
  Om dumhed se flg.: https://www.youtube.com/watch?v=ww47bR86wSc

  • Ja Claus, du har desværre temmelig ret, og fin youtube video du der fandt ;-), der desværre også er meget rammende…historien gentager sig, omend i nye varianter.

   (Ravne)mor Mette er da ikke en særlig omsorgsfuld mor for hendes små rød-grønne (sogne)børn, når hun på den måde udnytter dem.

   Ja senest svinger hun ligefrem pisken over hendes små, og beklager sig over deres arbejdsmoral…de skal slæbe flere penge hjem til vores VE-mafia, er hun nok blevet fortalt.

   Mere vil have mere. Jamen, hvad er det for noget.

   Hvordan hjælper vi bedst de klimatroende, når de nu ikke vil lytte, og heller ikke forstår de bliver udnyttet, er det store spørgsmål?

   Som en start kunne det måske hjælpe hvis vi havde nogle flere frie journalister, der tør hvor andre tier…men hvor finder vi dem, når journalistskolerne også er på finansloven, og (D)DR ikke giver dem taletid?

   The hand that rocks the cradle, rules the world

  • JENS JAKOB KJÆR

   Supergod video om dumhed. Ja, mod dumhed og vindmøller kæmper selv guderne forgæves. Det rette spørgsmål på rette sted kan få hele korthuset til at brase sammen. Se ENRON the biggest fraud in history på Youtube.

   • Niels Jørgen Skjoldborg

    Fuldkommen enig med dig. Og hvad er det vi nu ser der sker i el-branchen i europa? – Nøjagtig det samme som ENRON. Hvad sker der i Ørsted??

 7. Hørt, og godt skrevet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*