Klimarealisme i medierne

Forkonference om Kulstofbalance, Johannes Krügers bøger, og Golfstrømmens “kollaps”

Som forberedelse til Klimarealismes store konference i Folketinget: Vi har ingen klimakrise, tager vi dagen før fat i nogle af disse omdiskuterede emner.

 1. Skyldes atmosfærens CO2-stigning kultur eller natur?
 2. Om klimamyterne v. Johannes Krüger
 3. Kollapser Golfstrømmen i 2050?

Se mere her.

Del på de sociale medier

4 Comments

 1. Dines Jessen Petersen

  Er sproget på forkonferencen dansk?

 2. peter schoubye

  Atmosfærens indhold af CO2 er steget fra 280 ppm for 150 år siden til 418 ppm i 2023 og stiger fortsat godt 2 ppm om året, hvilket er det højeste i mange millioner år. Atmosfærens CO2-indhold har i alle tidligere mellem-istider svinget mellem 200 og højst ca 300 ppm selv perioder f.eks. under EEM perioden, hvor den globale temperatur var op til 4 grader højere end i dag. Det ved vi fra iskerne-målinger i Grønland og Antarktis. Se f.eks. . Det er ubestrideligt, at den ekstra stigning i CO2 på 130 ppm i de sidste 150 år er menneskeskabt fra industri og afbrænding af fossile brændsler. Atmosfærens masse er 5,15 millioner-millioner ton luft. Den menneskeskabte CO2-udledning var 36 mia ton i 2019 og 2021. Det giver en beregnet stigning på 4.7 ppm CO2 per år, men lidt over havdelen af CO2-stigningen bliver opløst og gemt i oceanerne.
  Der, hvor kæden hopper af for klimaalarmisterne, er, at der ikke er noget videnskabeligt bevis for, at de nuværende klimaændringer i væsentlig grad skyldes menneskabt CO2-udledning.

  Ja, CO2 er en drivhusgas, men en stigning på 200-300 ppm CO2 giver ikke i sig selv mere end 1 grad temperaturstigning (i modsætning til vanddampen i atmosfæren, som giver 15 grader global opvarmning og er en forudsætning for alt liv på Jorden).

  Der er derimod stærk evidens, især i iskernemålingerne, for, at de nuværende klimaændringer overvejende skyldes andre, tildels uforklarede, naturlige årsager end CO2 – ligesom alle de andre og meget større klimaændringer og klimakatastrofer i de sidste hundrede tusinder af år ikke skyldtes ændringer i CO2.
  Det er muligt, at vi i de kommende år vil opleve endnu mere global opvarmning. Men det en katastrofal fejltagelse at bruge trillioner på “grøn omstilling” i stedet for at bruge pengene på at afbøde konsekvenserne af global opvarmning, uanset årsagerne til opvarmningen.

 3. Ingrid Schmall

  Solange sich die Erde dreht wird der Golfstrom fliesen, denn er ist eine Oberflächenströmung die durch die Erddrehungsbedingten Westwinde entsteht.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*