Klimarealisme i medierne, Klimavideoer

Ralph Schoelhammer holder foredrag på klimarealismekonferencen

Ralph Schoellhammer er noget så sjældent som  en klimarealistisk samfundsforsker. Se mere om ham her.

Foreningen Klimarealisme har inviteret ham til at holde foredrag på konferencen den 15/9 i Folketinget. Du kan melde dig til konferencen her og til middagen her.

Tom Nelson har lavet dette glimrende interview med ham:

Her er et kort resume af videoens indhold:

Videoen indeholder et interview med Ralph Schoellhammer, en lektor i statskundskab ved Webster University i Wien. Schoellhammer har publiceret artikler om energipolitik og klima. I interviewet diskuterer han sine syn på klimaændringer, vedvarende energi, og de politiske og økonomiske implikationer af klimapolitikker. Han argumenterer for, at mange klimapolitikker er rettet mod at straffe den lavere middelklasse, og at vedvarende energi ofte er dyrere end traditionelle energikilder. Han udtrykker også bekymring over den retorik, der anvendes af klimaaktivister, og potentialet for restriktioner på individuelle friheder og fri spredning af information. Samlet set giver videoen indsigt i de politiske og økonomiske dimensioner af klimaændringer og udfordringerne ved at adressere dette komplekse emne på en konventionel måde.

 

Del på de sociale medier

2 Comments

 1. Lars Lundsdal

  Hej

  Jeg har problemer med at booke en billet til arrangementet, det går galt når jeg taster mit medlemsnummer ind. Kan det bekræftes at nummeret er 253?

  Så vil jeg høre er middags delen på 1100kr. inkl. arrangementet, syntes ikke det fremgår og er der medlemsrabat?

  Mvh Lars Lundsdal lundsdal@get2net.dk
  40527170

 2. Jørgen Keinicke

  Han har ret, oprøret mod eliten er på vej – også i Danmark.

  https://vbn.aau.dk/da/clippings/v%C3%A6lgerne-er-blevet-mindre-gr%C3%B8nne

  Ligeledes kommer han på overbevisende måde rundt om alle de andre problemer i forbindelse med grøn omstilling. Jeg glæder mig til konferencen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*