Debatindlæg, Gæsteindlæg

STOP KLIMAPANIK

Foreningen Klimarealisme har en vaskeægte kunstner blandt medlemmerne. Karin Egede, som vi har mødt før her på siden, og som interesserer sig for klimaet, både nu og i Jordens lange fortid. Til demonstrationen på Christiansborg Slotsplads lørdag d. 17. september havde Karin medbragt følgende tavle:

Karin skriver:

STOP KLIMA PANIK

Danmark & Grønlands undergrund = Geologisk Klima-Natur-Videnskabeligt “TIDSDOKUMENT”!

Klimaforandring = NATURLIG EVOLUTION !

STOP WAR, Ond 2022 Menneskeskabt MANIPULATION

SKAB FRED !

NATUREN – Kan ikke tæmmes !

OBS: Med dette har jeg tænkt på de mange unge mennesker, der bliver manipuleret til at tro, at klimaforandringer er menneskeskabte og derfor udvikler en SORG over IKKE at kunne gøre noget reelt konstruktivt, som kan få Isen på Grønland til ikke at smelte……og etc. Det er jo totalt gak, gak. – Men jeg føler med de unge uvidende, uerfarne menneskers uberettigede frustration, sorg og skyldfølelse på menneskehedens vegne. At tænke sig, at der ligefrem er oprettet en KlimaSorgGruppe i København for unge!? – Måske I erfarne personer ved Klimarealisme kan kontakte Sorggruppen for en relevant dialog!?

Tro Det eller Ej !?:

Geologien Røber…..alt

Sandhed om Moder Jords Eksistens og Skiftende Istider

Klimaforandring = EVOLUTION

Forslag: TÆNK Klimarealistisk Stormflodsikring for Havnebyer

Byg: Dæmning, Diger, Sluse-Porte, Pumpestationer, RedningsBeredskab

Udskriv: “Videnskabs-Arkitektur-Konkurrence – FUTURISTISK Flydende HavneBydel”…..

“Flydende Gartneri & MuslingeFarm” –

VISIONÆR Klimatilpasning OVEN VANDE BOLIG….Dele-Bil & Båd, diverse SøSport-Klubhuse !?

Derfor STOP LYNETTEHOLM….

Skab KlimaRealistisk Visionær Flydende Arkitektur, Bæredygtigt Nyt Vartegn for Dansk Industri…..

OBS: Med teksten håber jeg jo dybest set måske at kunne motivere til nytænkning indenfor Forskning omkring det faktum, at Danmark behøver en massiv StormFlod-Kystsikring, specielt i havnebyerne, hvor der er bebygget….. Jeg blev i 2005, på en lille rejse, rigtig harm over at erfare, at man i Yorkshire, i det store England, allerede havde KYSTSIKRET med GRANITsten IMPORTERET fra BORNHOLM og et granitbrud i Sverige….. samtidigt med at jeg ved en tilfældighed kunne læse i avisen, at ved Ystad i Sverige havde man Sandfodret stranden som Kystsikring. – Tænk lige over det!!!!

Apropos her er link til Tænketanken GeoHav og Mikkel Ræv, som forsker i alt de grimme om Lynetteholm: https://geohav.dk/

Karin Egede

Autodidakt kunstner/Idémager
20 år som Udlandsdansker: Frankrig, Australien, USA og Mexico

http://youtu.be/ZF-iF9U2PZY

Del på de sociale medier

3 Comments

  1. Karin Egede. Flotte udsagn. Specielt kan jeg lide den om at “Geologien .. røber alt”. Sedimenterne er nemlig dokumentationen for det, som Klimarealisme står for. Hvis man ser på hele den geologiske lagserie, vil man netop opdage, hvor varieret klimaet har været gennem tiderne. Lav en dyb boring i Danmark, og du vil gå igennem lag fra istid, floder, kyster, hav, dybhav, ørken m.m. Helt ekstreme ændringer både i temperatur og miljø, som kunne virke skræmmende, hvis man ikke har tidsperspektivet med. De nævnte ændringer er forekommet over et par hundrede millioner år og sker langsomt. Så langsomt, at vi mennesker sagtens kan følge med, hvad angår eventuelle nødvendige foranstaltninger. I hvert fald de næste 6-8 000 år. Til den tid begynder den næste istid med isfremstød ned over Skandinavien og Nordtyskland, hvis det går ligesom sidst (og hvorfor skulle det ikke det?). Den situation vil jeg så nok kalde en klimakatastrofe, for jeg ser ikke lige, hvordan vort samfund skulle kunne overleve at blive dækket med flere hundrede m is eller mere. Men indtil da, synes jeg vi skal glæde os over de skiftende årstider og give den glæde videre til børn, så de ikke bliver unødvendigt klima angste.

    • Karin Egede

      Claus Beyer, tusind tak for dette moralske skulderklap, specielt fordi jeg ikke selv har så let ved at sætte ord på alt det, jeg siden som barn jo ved selvsyn har oplevet at kunne se både i Stevns Klint og Faxe Kalkbrud, samt under en dramatisk rejse til Grønland i 2012, som gav mig indblik i, hvordan Danmark blev skabt af smeltevandsaflejringer fra den Skandinaviske Isbræ for bare ca. i alt 20.000 år siden.

  2. Hans Henrik Hansen

    Superflot – og inspirerende…tak for medkig! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*