Klimarealisme i medierne

Klimademonstration på lørdag

Klimarealistisk tilstedeværelse på Christiansborgs Slotsplads 17 september 2022 kl. 15:00. Kom og støt op om initiativet og hjælp med at få en mere klimarealistisk offentlig debat. Jo flere vi er jo bedre! Alle, både medlemmer af foreningen og alle andre opfordres til at møde op. Klima Karavanen 2022 arrangerer under parolen “Lyt til videnskaben – beskyt kloden” en længere march gennem Danmark der efter planen slutter ved Christiansborg d. 17. september 2022 Marchen bliver bl.a. støttet af Extinction Rebellion Danmark Gruppe og en mængde andre NGOer. Klimarealisme synes at karavanen fortjener et modsvar og ser samtidig lejligheden til at få synliggjort, at der er andre synspunkter angående klimaet end de alarmistiske. Vi forventer, at der vil være en del pressedækning. Vi møder op med foreningens banner og bænken samt andet materiale. Jo flere vi er, jo mere synlige er vi. Så en stor opfordring til at møde op. Samtidigt får du selvfølgelig mulighed for at møde andre fra foreningen og FB gruppen, der begge har markant fremgang i medlemstallet i øjeblikket.   Læs  mere om Klima-marchen her: https://www.facebook.com/111618271586672/posts/1168591
Del på de sociale medier

2 Comments

  1. Carsten Jensen

    Fint, hvis jeg ellers bare havde tilsluttet mig Zuckerbergs Facebook, som jeg aldrig har gjort.
    Nu må jeg bare gætte mig til, hvad i skriver dér…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*