Ledere

Foredrag & Arrangementer

Måske nogen af jer har lagt mærke til, at der er kommet en begivenhedskalender på vores ide. Vi har en gruppe klimarealister som gerne går ud og holder foredrag. Her er link til den foreløbige liste.

Et af vore medlemmer: Steen Rasmussen har været så venlig at tilbyde at holde kalenderen ved lige, og hvis I får kendskab til, at der skal afholdes et klimarealistisk foredrag, må i gerne henvende jer til ham på e-mail: steenr@gmx.net

Vores “stjerneforedragsholder” er Johannes Krüger, som på grund af sine to glimrende bøger trækker fulde huse.

Johannes Kruger

Det er ikke alle foredrag/arrangementer, der er offentligt tilgængelige, men det vil fremgå af opslaget. Men det er ligeledes vigtigt for os at vise at der er lydhørhed for vores måde at se verden og klimaet på.

Kudos til Steen for at påtage sig denne opgave, og den forbindelse vil jeg godt komme med en lille formaning.

Der er del af vores følgere der føler sig kaldet til opfordre os “happy few” der holder klimarealisme igang til at gøre dit og dat. Men betydeligt færre, der selv synes de vil gøre noget. Så venligst meld jer på banen, hvis I kunne tænke jer at gøre en indsats. Stort som småt er velkomment.

Del på de sociale medier

4 Comments

 1. Sven Ove Thimm

  Vældig god ide med mere aktivitet. Jeg var til det meget spændende seminar i Herning 25/9. Et meget fint arrangement. Når jeg ser foredragslisten her, handler det jo kun om Østdanmark. Der er jo også en del klimarealister i Vestdanmark, som kunne holde foredrag eller deltage i et. Selv kan jeg som pensioneret gymnasielærer i fysik og astronomi tilbyde foredrag om Solen, klimaet, sol-klima forbindelsen mm.
  Bor i Nordjylland.

 2. Svend Stouge

  Hej
  Hvis det er brugbart, vil jeg også gerne tilmelde mig og hjælpe til, hvis det er ønsket. Jeg er geolog af uddannelse og sidder nu som emeritus ved KU. Jeg har i mange år undervist og vejledt studerende samt aktivt dyrket forskning om klimaforandringer i geologiske perioder mm. Jeg har også baggrundsviden om fossile rev. Min indsats vedrørende oplysning til ‘almindelig mennesker’ involverer flere gennemførte kurser ved Folkeuniversitetet omfattende bl.a ‘Snowball Earth’ og ‘Palæoklima gennem tid’. Det sidste bidrag blev dog ikke gennemført pga Corona.

 3. H.+C.+Hansen

  God ide.
  Jeg er bestemt ikke selv nogen ørn til dansk (kun hf niveau), men det irriterer mig alligevel, at vi på national tv kan opleve mange stave- og tastefejl. Når man ikke engang gider læse korrektur der, hvor megen tillid kan vi så have til alt det, man der bringer af nyheder og reportager?
  Så derfor; korrekt dansk vidner om, at man generelt er omhyggelig.

 4. Kære Karl I D
  Jeg vil godt melde mig til at bistå, fx som korrekturlæser. Det er et job jeg har hos REO og har haft på over 30 bøger med naturvidenskabeligt indhold. Kontakt mig bare, hvis I har brug for den slags. Som pensionist har j.eg en meget hurtig svartid. I ovenstående ville I have fået:
  vores side i stedet for vores ide I dit link kommer hele den tekst i øvrigt igen. Det bør væk fra kalendersiden.
  Det er ikke en kalenderside, men en foredragsholderside.
  klimarealister, som gerne går i stedet for klimarealister som gerne går
  Komma før og efter Steen Rasmussen. Fjern kolon.
  må I gerne henvende jer i stedet for må i gerne henvende jer
  at vise, at der i stedet for at vise at der
  Cadeau i stedet for Kudos
  opgave, og i den forbindelse i stedet for opgave, og i den forbindelse
  følgere, der føler sig kaldet til opfordre os “happy few”, som holder klimarealisme i gang
  i stedet for
  følgere der føler sig kaldet til opfordre os “happy few” der holder klimarealisme igang
  der selv synes, de vil i stedet for der selv synes de vil

  Måske sætter du/I ikke grammatisk komma. Hvis ja, så glem bare mine kommaforslag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*