Klimavideoer, Modeller, Original Temperatures

John Christy, video

Ifølge IPCCs seneste rapport er vi på vej hen imod et klimatisk tipping point. Skal man tro IPCC’s computermodeller, vil kloden stadig blive varmere og naturkatastrofer vil blive hyppigere, hvis ikke CO2-udledningen hastigt begrænses.

Men hvordan stemmer disse computermodeller overens med de observationer, man gør i virkeligheden? Det, og meget andet snakker jeg med Prof. John Chrisy om. John Christy fra University of Alamaba, Huntsville (UAH) i USA, står for at indsamle og analysere data fra vejrballoner og satellitter, som danner grundlag for de globale temperaturdata.

——————————-

Climate models don’t agree what has happened in the past and they don’t agree with each other about what is going to happen in the future, so why would you use them for making policies. – John Christy

Klimamodeller er ikke enige i, hvad der er sket i fortiden og de er ikke enige med hinanden om, hvad der kommer til at ske i fremtiden, så hvorfor vil man bruge dem til at fastlægge politikken? – John Christy

Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*