Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

Hasta la vista, baby

Gode gamle Arnold Schwarzenegger har ellers ikke holdt sig tilbage, når det drejer sig om klimaet. Men han er alligevel blevet betænkelig, og i et videoklip får han sagt følgende:

Nuvel, lad mig lige fortælle jer lidt om filmbranchen: Ingen vil investere enorme summer i en film, hvor der ikke er noget håb. Og dog hører jeg ofte miljøforkæmpere tale om truslen mod vores eksistens fra klimaændringer, truslen om at vi kan blive udryddet.

Og hvad hører folk: Isbjergene smelter, regnskovene brænder, koralrevene er døende, isbjørnene sulter, vores byer vil blive oversvømmet og vores landbrug vil tørre ud og vores kystlinjer vil blive ødelagt, og der vil være hungersnød og sult og folk vil flygte fra varmen og det stigende hav og der vil blive krige – og, i øvrigt, lad være med at bruge fossile brændstoffer, lad være med at bruge plastik og lad være med at spise kød.

Det er hvad vi hører. Ok, selvfølgeligt overdriver jeg her.

Men er det på nogen måde mærkeligt, at folk er forvirrede og bliver ligeglade? Denne her film har ikke nogen historie bortset fra konstant alarm, som ikke kan opretholdes.

Godt brølt, løve!

https://www.cnsnews.com/blog/craig-bannister/schwarzenegger-slams-climate-alarmism-no-ones-going-invest-movie-has-no-hope

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

One Comment

  1. Plejer han ikke at være en skarp fortaler mod klimaforandring og Co2?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*