Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

Temperatur for marts

Så udkom marts-resultatet fra UAH’s satellitmålinger, fortolket af Dr. Roy Spencer og John Christy. Anomalien beregnes i forhold til gennemsnittet for perioden 1991-2020 og her nåede tallet for marts lige ned under dette gennemsnit og er på niveau med temperaturen under den lange varmepause fra 1998-2014.

Det må være den kolde vintermåned i februar, der nu slår igennem i satellitmålingerne, de jordbaserede målinger, f.eks. fra GISS, var allerede nede i februar, mens UAH tog et hop fra januar til februar.

Den videre udvikling bliver spændende, vi har en La Nina situation og de to store regelmæssige udsving i havets temperatur, AMO & PDO er begge på vej mod deres kolde fase.

Men trods det kan de næste måneder sagtens blive varmere igen, der er meget om klimaet, som videnskaben endnu ikke har særligt meget styr på.

Del på de sociale medier

En kommentar

  1. Karin Egede

    Ja, der er meget vedrørende klimaet ingen har styr på, og det skal nok vise sig, at alle de vulkanudbrud vi oplever i 2020-2021, rent faktisk også påvirker klimaet!? At årstiderne har forskubbet sig, har måske noget at gøre med Magnetfeltet, der flytter sig/Jordens heldning i forhold til Solen!?
    Som i gamle dage, efter en kold, hvid vinter: Sol, Sol kom igen, Solen er vor bedste ven!
    https://sn.dk/Lejre-Lokalavis–Midtsjaellands-Folkeblad/Gigantisk-solur-Kaempe-kalksten-flytter-ind-i-ny-park/artikel/1400592

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*