Klimarealisme i medierne, Ny Teknologi

Galskab

Bill Gates har i de sidste mange år fokuseret mere på velgørende aktiviteter frem for at plage os med Microsofts hyppige nedbrud og endeløse række af opdateringer. Gates vil gerne redde menneskeheden fra sig selv, hvilket vel er ok. Nu vil han imidlertid også redde os fra solen, og det er jo straks lidt mere tvivlsomt.

Ideen går ud på at stoppe den globale opvarmning ved at sende partikler op i atmosfæren. De skal så reflektere solens lys direkte tilbage til verdensrummet uden at varme noget op her. Det påpeges, at teknologien allerede er afprøvet af naturen selv. Da vulkanen Pinatubo gik i udbrud i 1991, sendte den skønsmæssigt 20 millioner tons svovlpartikler op i stratosfæren, og det kølede jorden ned med ca. 0,5 grader i 18 måneder.

Projektet her vil dog ikke bruge svovl, der jo har andre ulemper, som f.eks. syreregn, men derimod kalk (calciumkarbonat), der er forholdsvis harmløst i naturen.

Miljøforkæmpere bryder sig ikke om ideen. Den gør ikke ondt nok og indbefatter ikke bygningen af en masse vindmøller og solceller.

Mere fornuftige mennesker bør heller ikke gå ind for ideen. Hvem ved, hvad der vil ske? Hvad nu hvis det ender med at blive alt for koldt – eller der er andre uventede bivirkninger, som f.eks. ændrede mønstre af vind og nedbør?

Projektet her er et af mange inden for den såkaldte geo-engineering, og den skal man holde sig langt væk fra.

https://www.westernjournal.com/bill-gates-savior-complex-spirals-control-funds-sun-dimming-plan-save-human-race/

Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*