Klimaadfærd, Klimarealisme i medierne

Vinterjakker

Her er en lille forsmag på noget, vi nok kommer til at opleve meget mere af i den nærmeste fremtid. Et mindre selskab i oliebranchen ønskede at give nogle gode julegaver til sine medarbejdere og placerede så en ordre på 400 stk. The North Face vinterjakker. De skulle selvfølgeligt forsynes med selskabets logo.

Men The North Face sagde nej til ordren, med henvisning til, at kunden arbejdede for oliebranchen, som er klimapolitisk uønsket (”uren”?).

Ironien i historien er selvfølgeligt, at stort set alt tøjet fra The North Face typisk er fremstillet af polyester og tilsvarende materialer, der stammer fra – ja gæt selv – råolie.

Dobbeltmoral?

https://www.washingtontimes.com/news/2020/dec/17/north-face-refuses-jacket-order-innovex-downhole-s/

Del på de sociale medier

En kommentar

 1. Jan Østergaard

  Hvis man så er et ”klimakorrekt” menneske bør der vel også stilles spørgsmålstegn til beklædning baseret på bomuld, uld…!?
  Bomuldsproduktion lægger beslag på store arealer, men disse kunne jo alternativt være beplantet med træer, som jo kan opsuge store mængder af den menneskeskabte CO2.
  Uld kommer fra får, som udleder store mængde metan, en voldsom drivhusgas i.f.t. CO2 – og oven i købet sidder der inde under ulden store mængder af rødt kød, som også postuleres værende usund for os mennesker.
  Mit spørgsmål: Hvad skal vi så tage på kroppen, når det hele er så klimabelastende?
  Løsning: Med den kommende globale opvarmning, har vi da ikke brug for varmt tøj!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*