Dansen med klimadata, Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

Klimareparation

Her er en artikel fra en hjemmeside på nettet, der er dedikeret til ”klimaet, bæredygtighed og social retfærdighed”. Man ønsker en fremtid uden global opvarmning, vildere vejr og alt det grimme, som CO2-udledningerne formodes at føre til.

På siden findes bl.a. indslaget i nedenstående link. Udgangspunktet er planerne om netto nul-udledninger af CO2 i 2050. Selvom det skulle lykkes, vil det vil efter manges mening efterlade jorden i en alt for farlig situation. Mennesker vil dø i hobetal af varme, havene vil oversvømme os, korallerne vil dø osv., osv. En flok godt indoktrinerede unge mennesker har nu dannet en forening, der vil arbejde for at CO2-indholdet i atmosfæren skal sættes ned igen. Det skal ske ved massiv opsugning af CO2 fra luften eller skorstene. Der nævnes et mål på 350 ppm (sammenholdt med de nuværende 415). Så bliver alting trygt og godt igen.

Deres bestræbelser støttes af prominente personligheder som Michael E. Mann (opfinderen af Hockeystaven) og James Hansen (verdens første klimaguru).

Vi må jo håbe på, at nedsættelsen af CO2 ikke i sidste ende medfører en ny istid. Det ville da være meget lidt trygt og temmelig ærgerligt.

https://grist.org/climate/can-we-restore-the-climate-these-young-activists-want-us-to-try/

Del på de sociale medier

2 Comments

  1. Oluf+Johnsson,+MEd+CPE,+dupl.+AE,+BSc.+med..

    Var det dig eller Karl Iver, der for nogle dage siden havde et opslag/artikel, der anførte, at ved ppm 200 og noget vil plantevæksten gå i stå med alt, hvad det kunne medføre -en apokalypse af dimensioner -menneskeskabt af uforstand!!!

    • Søren Hansen

      Jeg ved ikke helt hvilket indlæg, du tænker på, men det er da rigtigt at planter ikke trives ved en CO2 PPM på 200 eller derunder, og når vi ned til 150 PPM er der nogle plantearter, der ikke længere kan overleve.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*