Klimarealisme i medierne, Vind og Sol

Vindmølle-vandalisme

Tyskerne er vilde med vindmøller, og fortsætter med at stille dem op over alt i landet. Det gør de, selvom møllerne pga. lave vindhastigheder ikke er særligt effektive.

I artiklen her beskrives, hvordan man planlægger at fælde 20 kvadratkilometer af den smukke 1000 år gamle skov Reinhardswald for at skaffe plads til flere vindmøller. Det er endda kun første fase af et endnu større projekt.

Miljøaktivister forsøger ved protester at få stoppet projektet, men der er ikke så meget håb. Der er store økonomiske interesser på spil, dvs. der er nogen, der har udsigt til noget massiv statsstøtte til møllernes drift.

Sørgeligt.

https://notrickszone.com/2020/12/08/environment-of-dystopia-germany-plans-to-wipe-out-20-million-sq-m-of-1000-year-old-forest-for-wind-parks/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=environment-of-dystopia-germany-plans-to-wipe-out-20-million-sq-m-of-1000-year-old-forest-for-wind-parks

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*