Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

Klimaflygtninge?

Det er mange gange blevet spået, at klimaforandringerne vil føre til nye massive flygtningestrømme. Varme og tørke vil give fejlslagen høst og hungersnød, vildere regn og orkaner vil ødelægge samfund og drive folk på flugt, og havstigningerne vil oversvømme mange små øer.

Meget af det skulle allerede være sket nu, ifølge tidligere forudsigelser.

Men i realiteten er der ikke sket noget. Folk flygter fra krig og diktatoriske og uduelige regimer, men generelt er der bedre og bedre høstudbytter år for år. Ingen øer er blevet oversvømmet, blandt andet fordi det stigende hav bringer masser af frisk sediment til øerne, der således vokser i takt med havet. Og det vildere vejr viser statistikkerne ikke noget om.

https://www.climatedepot.com/2020/11/11/the-climate-refugee-scare-never-happened-there-has-been-a-reduction-in-climate-related-refugees/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*