Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

Varm fortid

I Iliaden kan man læse Homers beretning om belejringen af Troja, der den gang for 3000 år siden var en by, der lå ved havet. I vore dage har man udgravet ruinerne af byen, men sjovt nok befinder de sig 5-6 km inde i land. Hvordan kan det være?

Den simple forklaring er selvfølgeligt, at havniveauet den gang var højere, og vejret var varmere. Det var en periode med gode udbytter i landbruget, befolkningstilvækst og stor fremgang i alle aspekter af samfundene.

Nogle hundrede år senere blev det koldere, og det medførte stor nød og mange riger og samfund bukkede under.

Disse temperaturændringer, der er sammenlignelige med dem, vi har nu, var selvfølgeligt helt uafhængig af CO2-indholdet i atmosfæren; det forblev konstant. Men varmt vejr er nu ikke så tosset.

https://www.americanthinker.com/articles/2020/10/homer_understood_climate_change.html

Del på de sociale medier

3 Comments

  1. Søren Hansen

    Lars Thomsen, hvorfor skulle vi kast håndklædet i ringen? At “gå med på løjerne” vil koste tabt velstand og social nød i samfundet – helt uden grund. Tværtimod, vi skal da stå imod og få fornuften til at vinde!

  2. Lars Thomsen

    Blandt politikere og i medier lever en forestilling om en tæt forbindelse mellem vor CO2 emission og klima og desuden en tro på, at vort klima er blevet værre og mere skadeligt for os. I en kamp mod denne tro, står vi alle til at tabe. Lad os bare gå med på løjerne og få det bedst mulige ud af det.

  3. Jørgen Staadsen Petersen

    Et varmt klima i middelhavslandene forbedrer mulighederne for korn- og planteavl dermed. Der skyldes, at man dyrker korn om vinteren og i det tidlige forår, for på denne tid af året er der rigeligt med nedbør og vand i jorden. Et varmere klima i dette område gør således, at planterne bedre kan udnytte vinternedbøren.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*