En grønnere planet, Klimarealisme i medierne

Grønnere verden

Her er referater eller udpluk af en stribe artikler, der alle konkluderer, at stigningen i CO2-indholdet i atmosfæren, sammen med den moderate opvarmning, har haft en overordentligt gunstig indflydelse på tilvæksten i biomasse. Der er kommet flere og større planter i store dele af verden, og de har opsuget en betydelig mængde CO2.

Det er således påvist, at 52 % af jordens bevoksede områder har set en tilvækst i grønt, mens kun 12 % viser en nedgang. Jorden er således ikke ved at gå under i misvækst og tørke, som det ellers bliver spået på basis af computermodeller. Disse modeller for plantevæksten bør revideres.

Tilvæksten ses i øvrigt både i fugtige og i tørre miljøer.

Masser af godt nyt her.

https://notrickszone.com/2019/08/12/new-paper-co2-rise-warming-are-91-responsible-for-the-earths-accelerated-greening-trend-since-1990/

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*