Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

Mørketid

Her er en seriøs professor, der har en noget radikal løsning på problemerne med vind- og solenergiens ustabilitet. Når vinden ikke blæser, og solen ikke skinner, må vi simpelthen undvære strøm i stikkontakterne.

Professoren påpeger, at adgangen til stabil elforsyning ikke er nødvendig for folk, der bor i egne huse. Ad åre bliver det måske muligt at lagre energien i batterier og så udjævne forsyningen, men ind til da må vi lære at leve med mange flere blackouts – af meget længere varighed.

Sådan er det allerede i dag i lande som Zimbabwe og Puerto Rico. De to lande viser vejen mod bedre tider, hvor vi kan undgå klimaforandringer.

Klimaforandringer slår først sårbare mennesker ihjel, siger professoren. Andre vil måske mene, at manglende adgang til stabil og billig energi også primært vil gå ud over de fattige, der ikke har råd til en generator i baghaven.

https://www.climatedepot.com/2020/10/08/rutgers-u-professor-to-save-the-climate-give-up-the-demand-for-constant-electricity/

Del på de sociale medier

One Comment

  1. Preben Møller Jacobsen

    Gætter denne professor må have tilegnet sin ukomplicerede “begavelse” i den danske folkeskole, hvor inkompetence er vældigt højt estimeret.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*