Klimarealisme i medierne, Tørke og Skovbrande

Flere hedebølger?

Det hævdes tit, at den globale opvarmning allerede har medført mere tørke og flere hedebølger rundt omkring i verden, ikke mindst i USA. Her er så en artikel, der dokumenterer, at disse påstande ikke holder stik, i hvert fald ikke for USA’s vedkommende.

Artiklen har en graf, der viser udviklingen i hedebølger i USA over de sidste 120 år, hvor en hedebølge er defineret som 4 dage med temperaturer, der er højere, end man normalt ville forvente i løbet af 10 år. Det er åbenlyst, at der var langt flere hedebølger tilbage i 1930erne, og siden da har der ikke været nogen udvikling, hverken op eller ned, bortset fra perioden 1960-1980, hvor der var meget få hedebølger.

Tilsvarende gælder for nedbørsmængden, hvor selv IPCC har erklæret, at der ikke i løbet af de seneste 70 år har været nogen nedgang på den nordlige halvkugle, på de breddegrader som USA dækker.

https://climaterealism.com/2020/10/nprs-claims-on-heatwaves-drought-fires-prove-false/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*