Klima i Medier, Klimarealisme i medierne

Klimaretorik

Klimaalarmister er ikke et udtryk, undertegnede kan lide at bruge, men lige i tilfældet her er det vist fuldt berettiget. ”Vi har brug for omgående handling mod klimaforandringer, hvis vi skal overleve”, lyder overskriften på en artikel af en journalist Erin Bunch. Vi får her at vide, at den globale opvarmning er skyld i sygdomsepidemier, naturbrande, luftforurening og skader fra orkaner. 2020 er slemt, men de følgende år vil blive endnu værre.

Allerede nu lider vi meget, men her ved 1 grads stigning er det stadigvæk til at bære. Sådan bliver det dog ikke fremover. Det ender i en apokalypse, hvor masser af mennesker vil dø og civilisationen vil bryde sammen.

Man må spørge sig selv om, hvorvidt alle disse forudsigelser kommer fra religiøse forestillinger, eller om de mon er baseret på videnskab?

Allerede nu har klimalarmisterne opbrugt alle de skrækkelige visioner, man kan komme i tanke om, så hvordan vil de bære sig ad med at skrue yderligere op for propagandaen i den kommende tid?

Hvad der i øvrigt er noget alarmerende er, at præsidentkandidat Joe Biden tilsyneladende har slugt budskabet råt og selv advarer om, at vi kun har 12 år tilbage.

https://www.breitbart.com/environment/2020/09/24/alarmists-climate-change-is-common-denominator-behind-death-and-destruction/

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*