Klimarealisme i medierne, Storme, Oversvømmelser og Tornadoer

Klima-usandheder

En af verdens førende klimaeksperter, Greta Thunberg, har på Twitter udtalt sig om de nylige oversvømmelser i Indien og selvfølgeligt henført dem til klimaforandringer. Artiklen her påpeger, at monsunregnen i Indien har været god i år, og der er udsigt til fine udbytter i landbruget.

Oversvømmelser er ikke noget nyt i Indien, dem har man altid haft i år med megen regn. Følgerne af oversvømmelserne er måske blevet værre, men det skyldes den meget større befolkningstæthed i vore dage. Nedbøren i Indien svinger kolossalt meget op og ned fra år til år, men over de sidste 100 år er der ikke nogen langtidstendens at spore.

Et andet varmt emne er naturbrandene i USA, hvor de seneste års katastrofer også bliver tilskrevet klimaforandringer. Faktum er imidlertid, at tilbage før 1960 var det langt større arealer, der brændte hvert år, sammenlignet med nu.

https://www.wnd.com/2020/09/doomsday-lies-climate-activists-never-stop/

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

2 Comments

 1. Niels Truelsen

  Kære Søren
  Hav dog medlidenhed og tålmod den stakkels ikke oplyste og uddannede pige. Hun er blevet forført af medvind i medierne om konstant at være et rigtigt velmenende menneske. Selv mit fagblad “Ingeniøren” kører vider med klatten (fodbold jargon – undskyld) og har svært ved at forholde sig til meninger og saglige videnskabelige facts.
  Fortsæt kampen for oplysning og nedbryd langsomt skræmmekampagnen om ændringer i vores klima som altid har fundet sted.

 2. Erling Petersen

  Tillad mig at tilføje lidt om skovbrande!
  Det er jo en kendt sag, at drivhuseffekten får skylden for alle ulykker her på jorden. Også alle skovbrande.

  I Sydfrankrig, hvor jeg bor, er der ofte skovbrænde på bjergskråningene rundt om min gård. Det er bønderne der selv antænder skovene hver 2. eller 3. år, for så ligger der ikke mere tørt kvas end at ilden selv går ud, uden at anrette varige skader. Hvis der derimod ligger kvas for 4 år eller mere, så kan branden blive så voldsom, at den går helt ud af kontrol.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*