Drivhusgasser, Klimarealisme i medierne

Ingen sammenhæng

En tysk forsker, H.-J. Lüdecke, har sammenstillet kurver for jordens temperatur og CO2-indhold for de sidste 600 millioner år. De to kurver er offentliggjort uafhængigt af hinanden af to forskere.

Begge kurver viser meget store udsving, men CO2-kurven er generelt faldende over de 600 millioner år, fra et niveau omkring 5000 ppm til de nuværende 300-400 ppm. Temperaturen er slet ikke faldet i takt hermed, og den udviser meget store udsving, helt uafhængigt af CO2-indholdet.

For 450 millioner år siden var CO2-koncentrationen ca. 4000 ppm, 10 gange højere end i dag, men temperaturen var 3 grader lavere end nutidens. For 150 millioner år siden lå CO2 på 2000 ppm, mens temperaturen var 2 grader lavere end nu. Ingen brug for nogen Parisaftale i de perioder!

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*