Klimaadfærd, Klimarealisme i medierne

Kun klimasvin holder kæledyr

Det er en kendsgerning, at kæledyr udøver et overordentlig stort tryk på omgivelserne på grund af de store mængder mad, de spiser og ved, at de afleverer deres urin og afføring urenset, hvor de går og står.

Breakthrough Institute, som er fortalere for Økomodernisme = at man løser klima- og miljøudfordringer med teknologi og ikke med forsagelse, har nogen glimrende nyhedsbreve. Som jeg kan anbefale, at I skriver jer på.

LINK, til artikel på Karl Ivers blog

Del på de sociale medier

En kommentar

  1. 1) Hvad har denne artikel med foreningens formål at gøre? Dens formål er vel ikke, at mængden af kæledyr i Danmark skal nedsættes – eller er den?

    2) Jeg _formoder_ at tanken bag de korte linjer er, at kæledyr “omsætter for meget stof”. De æder og skider, som K.I.D.M. skriver. Nu har jeg andetsteds set K.I.D.M. udtale, at vi ikke skal tale om overbefolkning, og at de mange mennesker på planeten ikke er et problem (hvilket er et emne, man man debattere længe, men det afhænger jo af, hvordan samme mennesker opfører sig!), så han synes ikke at anse det som et problem, at mennesker har et stofskifte. Men han mener åbenbart det er et problem, at kæledyr har et stofskifte – hvilket jeg finder interessant. Men for at komme til kernen: Hvis kæledyr er et problem fordi de æder og deres lort og urin afleveres urenset (ih hvor jeg i øvrigt glæder mig til at K.I.D.M forklarer, hvorfor den urensede aflevering er et problem for planetens øko-systemer), så er samtlige dyr – som gør præcis det samme – vel et lige så stort problem?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*