Drivhusgasser, Klimarealisme i medierne

CO2 forårsagede masseuddøen for 250 millioner år siden

CO2 får i disse tider skylden for alt dårligt, der er sket her på planeten. For at understrege alvoren af den nuværende krise, gøres der meget ud af at finde beviser på, at CO2 også har gjort skade i fortiden.

Ved overgangen mellem de to geologiske tidsaldre Perm og Trias for 250 millioner år siden fandt der en masseuddøen af dyr sted. Den faldt sammen med meget voldsomme vulkanudbrud i det nuværende Sibirien, udbruddene varede måske i 2 millioner år og udspyede enorme mængder af aske, varme gasser osv.

Men artiklen her beskriver nu, hvordan flammerne fra udbruddet også fik fat i store forekomster af kul, og når de brændte, udsendte de en masse CO2. Dette skulle have resulteret i klimaforandringer, ligesom vi ser i dag. Således er artiklen endnu et ”bevis” på at det er farligt at bruge fossile brændstoffer.

Rent nonsens, men det skaber overskrifter.

LINK, til originalartikel på climaterealism.com

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*