Klimapolitik, Klimarealisme i medierne, Modeller

Panik før IPCCs næste rapport

FN’s Klimapanel, IPCC, er ved at varme op til den næste store rapport. Det har fået klimaforskerne i gang med at justere på deres klimamodeller. I en periode med lunken opvarmning og udeblivende klimaforandringer er der brug for noget, der kan sparke liv i klimapanikken. Det bliver så i denne omgang gjort ved nogle justeringer af skydækkets indflydelse på klodens temperatur, og – vupti – så stiger temperaturen ikke 3 grader, men 5 grader ved en fordobling af atmosfærens CO2-indhold. Forskerne erklærer sig ”chokerede” og The Guardian og andre medier bringer historien. Med klimamodellernes hidtidige succes med forudsigelser af temperaturen bør man nok slå koldt vand i blodet. Grundlæggende kan man få hvad som helst ud af dem, bare man justerer sit input til computeren på den rigtige måde.

LINK, til originalartikel på The Guardian

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*