Klimarealisme i medierne, Modeller

Panik før IPCCs næste rapport

Dansk sammendrag – v. Søren Hansen
FN’s Klimapanel, IPCC, er ved at varme op til den næste store rapport. Det har fået klimaforskerne i gang med at justere på deres klimamodeller. I en periode med lunken opvarmning og udeblivende klimaforandringer er der brug for noget, der kan sparke liv i klimapanikken. Det bliver så i denne omgang gjort ved nogle justeringer af skydækkets indflydelse på klodens temperatur, og – wupti – så stiger temperaturen ikke 3 grader, men 5 grader ved en fordobling af atmosfærens CO2-indhold. Forskerne erklærer sig ”chokerede” og The Guardian og andre medier bringer historien. Med klimamodellernes hidtidige succes med forudsigelser af temperaturen bør man nok slå koldt vand i blodet. Grundlæggende kan man få hvad som helst ud af dem, bare man justerer sit input til computeren på den rigtige måde.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*