Debatindlæg

Hvad skal vi med en klimalov

 • Dette er et debatindlæg på Klimarealisme af Lars Nielsen Lind.
  Det udtrykker skribentens holdning

Bragt af Karl Iver Dahl-Madsen

Nogle af os, inklusive Lars Nielsen Lind, får nervøse trækninger når vi hører ordet “Klimalov” og forventer nok med rette at det er noget med at bruge en masse af skatteydernes penge på at se godt ud når man optræder på internationale klimskonferencer uden at det har nogen reel virkning på den globale CO2 udledning.

Så Lars Nielsen Lind foreslår følgende:

En folkeafstemning om klimalove

Da der har været en alt for unuanceret fokus på klimaforandringerne i medierne, i de meget ensporede debatter samt fra politikkrnes side af, skal den kommende klimalov sendes til folkeafstemning. Dette skal sikre at der forud for vedtagelse af klimaloven kommer den nødvendige nuancerede debat til oplysning af befolkningen og samtidig sikre at der ikke tages forhastede beslutninger og dermed lovgivning. Er der tre personer der vil være stillere på dette borgerforslag?

Del på de sociale medier

2 Comments

 1. Rasmus Jensen

  Læs den sidste forskningsrapport fra Prof. Henrik Svensmark, som giver et langt mere troværdigt bud på de komplicerede klimaprocesser end de manipulerede IPCC rapporter gør.
  Det er tydeligt, at IPCC er ude i tovene og håndplukker de data, der passer bedst ind i deres dagsorden. Søg bare på “climate gate” og læs om skandalen –

 2. Frede Hansen

  Det værste er, at menneskeskabt CO2 udledning kun har marginal indflydelse på klimaændringer,
  i forhold til hoveddeterminanterne, som er Labedo effekt, kosmisk stråling, ændringer i havstrømme og vulkanisme (uden prioritering)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*