Klimarealisme i medierne, Ledere

Klimarealisme i medierne

  • Af Karl Iver Dahl-Madsen

Det synes som om det er blevet lidt nemmere at få klimarealistiske indlæg i medierne. Det viser sig blandt andet ved at højråbende typer som Sebastian Mernild & senest Morten Greve i Berlingske forlanger censur af de synspunkter om klimaet de ikke kan lide. Med pinligt ringe begrundelser som at debattørerne er for gamle, pensionerede og ikke forsker i de “rigtige” ting.

Klimarealisme kan næppe tage æren for denne udvikling. Den er snarere og forhåbentligt udtryk for at klimaalarmismen er ved at toppe, og vi så småt kan begynde at diskutere klimaet på et nøgternt og realistisk grundlag.

Men udviklingen er da opmuntrende. og vi vil følge nøje med i dette. Til det formål har vi oprettet en ny indlægskategori: Klimarealisme i medierne, hvor vi fremover vil bringe korte resumeer med links til denne type debatindlæg i medierne.

Eyvind Dekaa er vores redaktør og I bedes derfor sende link til ham på mail@eyvind.dk og/eller poste dem på vores FB side.

Hvis en af jer selv har fået optaget et debatindlæg i medierne vil vi gerne “spejle” det. Men husk at avisen som regel også skal give tilladelse.

Meld dig gerne til vores nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev og bliv en af vores 696 andre abonnenter.

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Bliv medlem af vores Facebook gruppe

 
Klimarealisme.dk
Offentlig gruppe · 1200 medlemmer
Bliv medlem af gruppen
Stedet hvor vi debatterer klimaet udfra viden, fakta og med respekt for den videnskabelige metode.
 
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*