Klimarealisme i medierne, Ledere

Klimarealisme i medierne

  • Af Karl Iver Dahl-Madsen

Det synes som om det er blevet lidt nemmere at få klimarealistiske indlæg i medierne. Det viser sig blandt andet ved at højråbende typer som Sebastian Mernild & senest Morten Greve i Berlingske forlanger censur af de synspunkter om klimaet de ikke kan lide. Med pinligt ringe begrundelser som at debattørerne er for gamle, pensionerede og ikke forsker i de “rigtige” ting.

Klimarealisme kan næppe tage æren for denne udvikling. Den er snarere og forhåbentligt udtryk for at klimaalarmismen er ved at toppe, og vi så småt kan begynde at diskutere klimaet på et nøgternt og realistisk grundlag.

Men udviklingen er da opmuntrende. og vi vil følge nøje med i dette. Til det formål har vi oprettet en ny indlægskategori: Klimarealisme i medierne, hvor vi fremover vil bringe korte resumeer med links til denne type debatindlæg i medierne.

Eyvind Dekaa er vores redaktør og I bedes derfor sende link til ham på mail@eyvind.dk og/eller poste dem på vores FB side.

Hvis en af jer selv har fået optaget et debatindlæg i medierne vil vi gerne “spejle” det. Men husk at avisen som regel også skal give tilladelse.

Del på de sociale medier

En kommentar

  1. Henrik Vedel

    Verden er blevet vanvittig.
    Den globale temperatur er ikke steget de sidste 19 år.
    CO2 giver ikke global opvarmning i naturen ( 4 ud af 10.000 molekyler), kun i lukkede forsøg med ren CO2.
    Der er tale om socialistisk projekt, som vil udrydde demokratiet og skabe en global socialistisk ledelse, som vil gøre almindelige mennesker fattige.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*