Debatindlæg

Forening af forskere og økonomer vil have fakta ind i klimadebatten

Bragt af Karl Iver Dahl-Madsen

Indblik er et nyt medie, som har været så venlig at interviewe mig om Klimarealisme.

Her er link til interviewet, hvori det bl.a. hedder:

Klimadebatten afspejler ikke de fakta, forskere lægger frem om klimaændringerne på Jorden. En betydelig mængde forskningsresultater siger, at der er god tid til at reagere på klimaændringerne, og at det vil koste unødvendigt mange penge, hvis man vil lave store samfundsændringer hurtigt. Disse fakta kommer stort set aldrig frem.

Og hvor jeg udtaler:

Men efter min mening er det store problem, at der ikke er nogle toppolitikere, der tør tage den her diskussion. De er så bange for vælgerne, at de ikke tør sige nogle kølige, nøgterne ting om klimaet, for så bliver man jo kaldt benægter og så flygter folk væk. Jeg tror, det er en helt forkert analyse. Jeg tror tværtimod, at hvis man sagde det, som det er, så ville vælgerne i en helt anden grad interessere sig for emnet på et fornuftigt niveau — ikke på et frygtniveau.

Del på de sociale medier

En kommentar

  1. Erling Petersen

    Jeg er selvfølgelig enig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*