Debatindlæg

Krügers brev XI: Afsluttende appel til Lars Løkke Rasmussen

Uddraget af Krügers brev XI er lavet af Karl Iver Dahl-Madsen. Link til hele brevet her. Det bringes i uddrag for at koncentrere diskussionen på enkeltemner.

AUnder debatten om forsvarsforliget i efteråret 2017 udtalte du fra folketingets talerstol: ”Vi må ikke ignorere virkeligheden”. Men på klimaområdet ignorerer du og andre politikere og medier den virkelighed, som tegnes af observationsfakta og robuste forskningsresultater. Politikernes alibi til vidtrækkende politiske beslutninger, som griber stadig stærkere ind i samfundets aktiviteter og blive mere og mere kostbare, er IPCC ́s ”videnskabelige” konklusioner og anbefalinger. IPCC-skandalerne, de mange videnskabelige fejl, dementier af alarmerende udsagn eller mang- lende sammenhæng mellem mængden af CO2 og temperaturen til trods for at CO2 til tider har været 5-10 gange højere end nu – synes ikke at gøre indtryk på den politiske elite. Det topper, når politikerne vælger at følge spådomme fra de utilstrækkelige klimamodeller, som i IPCC ́s egnefagrapporter omtales som ”et kaotisk ikke-lineært system som ikke egner sig for prognoser”. De hjælper heller ikke, at et par af verdens ledende eksperter i prognoser, K.C. Green & J.S. Armstrong, påpeger i Global warming: Forecasts by scientists versus scientific forecasts (Energy & Environment 18, 7, 997-1021, 2007), at IPCC ́s materiale kun tilfredsstiller omkring 10 af de 88 faktorer som bør være opfyldt for gode prognoser. Politikere og medier evner heller ikke at skelne klart mellem miljø og klima, de to begreber rodes sammen i én miskmask. Miljøet kan vi gøre noget ved, klimaet styrer naturen.

Del på de sociale medier

2 Comments

  1. Erling Petersen

    Tak for dit vedholdende engagement.

  2. Oluf Johnsson

    Sådan. TAK! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*