Debatindlæg

Krügers brev XI: Afsluttende appel til Lars Løkke Rasmussen

Uddraget af Krügers brev XI er lavet af Karl Iver Dahl-Madsen. Link til hele brevet her. Det bringes i uddrag for at koncentrere diskussionen på enkeltemner.

AUnder debatten om forsvarsforliget i efteråret 2017 udtalte du fra folketingets talerstol: ”Vi må ikke ignorere virkeligheden”. Men på klimaområdet ignorerer du og andre politikere og medier den virkelighed, som tegnes af observationsfakta og robuste forskningsresultater. Politikernes alibi til vidtrækkende politiske beslutninger, som griber stadig stærkere ind i samfundets aktiviteter og blive mere og mere kostbare, er IPCC ́s ”videnskabelige” konklusioner og anbefalinger. IPCC-skandalerne, de mange videnskabelige fejl, dementier af alarmerende udsagn eller mang- lende sammenhæng mellem mængden af CO2 og temperaturen til trods for at CO2 til tider har været 5-10 gange højere end nu – synes ikke at gøre indtryk på den politiske elite. Det topper, når politikerne vælger at følge spådomme fra de utilstrækkelige klimamodeller, som i IPCC ́s egnefagrapporter omtales som ”et kaotisk ikke-lineært system som ikke egner sig for prognoser”. De hjælper heller ikke, at et par af verdens ledende eksperter i prognoser, K.C. Green & J.S. Armstrong, påpeger i Global warming: Forecasts by scientists versus scientific forecasts (Energy & Environment 18, 7, 997-1021, 2007), at IPCC ́s materiale kun tilfredsstiller omkring 10 af de 88 faktorer som bør være opfyldt for gode prognoser. Politikere og medier evner heller ikke at skelne klart mellem miljø og klima, de to begreber rodes sammen i én miskmask. Miljøet kan vi gøre noget ved, klimaet styrer naturen.

Meld dig gerne til vores nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev og bliv en af vores 540 andre abonnenter.

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Bliv medlem af vores Facebook gruppe

 
Klimarealisme.dk
Offentlig gruppe · 1200 medlemmer
Bliv medlem af gruppen
Stedet hvor vi debatterer klimaet udfra viden, fakta og med respekt for den videnskabelige metode.
 
Please follow and like us:
error

2 Comments

  1. Oluf Johnsson

    Sådan. TAK! 🙂

  2. Erling Petersen

    Tak for dit vedholdende engagement.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*