Ledere

Klimarealismes Advisory Board er nu ombord

Af Karl Iver Dahl-Madsen

Klimarealisme kan glæde sig over, at foreløbig 15 vidende personer har sagt ja til at deltage i vore Advisory Board, som skal være med til at sikre et højt fagligt niveau i debatten og ikke mindst i vores faktaark. I kan se deltagerne her.

I kan se, at der er lidt “emeritus” over listen, og det skyldes jo det beklagelige faktum, at det desværre ikke (endnu) er karrierefremmende at være klimarealist på de fleste universiteter, og at den faglige ytringsfrihed har trange kår i den oppiskede politiserede stemning om klima, hvor man hellere lytter til 16-årige Svenske skolepiger end til en nobelpristager i klimaøkonomi.

I kan alle hjælpe med at vende billedet ved flittigt at deltage i debatten i mainstream medierne & på de sociale medier, dele vores debatindlæg/faktaark og vores nyhedsbreve, som kommer en gang om ugen.

Vi arbejder på at få endnu flere medlemmer af AB. Hvis I gode klimarealister har forslag til nogen, der “tør komme ud af skabet”, så skriv det i kommentaren, eller send mig en e-mail: karliver@klimarealisme.dk

Del på de sociale medier

3 Comments

  1. Svend L Christensen

    Tankevækkende at der ikke er en eneste kvinde i boardet…

  2. Bjarne Bisballe

    Hvad med nogle folk fra KU, evt fra det naturhistoriske museum, Kurt Kjær måske, ham med de nyopdagede kratere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*