Klimavideoer

The Cloud Mystery

Trailer for Lars Oxfeldt Mortensens film om Svensmarks skyforskning.

Lars Oxfeldt Mortensen er journalist og filminstruktør og har gennem årene fulgt Henrik Svensmarks forskning på tæt hold. På hans site Climateclips.com er det muligt at se hans film “The Cloud Mystery”, som følger Henriks Svensmarks arbejde siden 1998.  Desuden en opdatering “The Cloud Factor”, som fortæller om det afgørende bevis for, at kosmisk stråling danner skyer i vores atmosfære.”

Del på de sociale medier

2 Comments

 1. Allan Gorm Larsen

  Teorierne med det vekslende tidvise skydække synes jeg lyder meget realistisk, i det , når det er overskyet sænkes temperaturen automatisk, hvor imod stiger den igen når solen uhindret kan skinne på jorden.
  Jeg har kigget lidt i Lademanns store Verdensatlas, hvor jordens forskellige epoker står beskrevet. Det burde FN,s klimapanel også gøre.

 2. Allan Gorm Larsen

  Jeg har i mange år tvivlet på de udsagn, som FNs såkaldte klimapanel har fremsat.
  Jeg finder det beklageligt at MSM medierne, enten fortier, eller fordrejer de forsknings resultater som, f.eks. Henrik Svensmark har fremlagt.
  Selv tror jeg på at der er en naturlig sammenhæng mellem sol eksplosioner og temperatur stigninger.
  Det kan godt være at menneskelige “aktiviteter” også har en vis indflydelse, men, jeg tror næppe at det er hele forklaringen, i det klimaforandringer, lige siden jordens opståen, for flere milliarder år siden, jævnligt har fundet sted.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*