Debatindlæg

Journalistikken – den fjerde statsmagt – svigter sin opgave på Klimaområdet

Dette skriver Jens Morten Hansen i et kronikudkast, som foreløbigt er delt 17 gange på Facebook.

Hvor det ligeledes hedder:

Betalingen for det videnskabeligt tvivlsomme CO2-motiv er så meget desto værre: Klimaforskningen styres nu af politisk bestemte klimatilpasningsprogrammer, der forudsætter, at vor tids klimaforandringer er menneskeskabte. Derfor er antallet af ‘klimaforskere’ mere end tidoblet over en kort årrække. Og derfor er klimaforskningens økonomiske habilitet kompromiteret. Kun et ringe fåtal af ‘klimaforskerne’ kan i dag sige sig fri for en umiddelbar personlig interesse i, at de store bevillinger til klimatilpasning bliver endnu større.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*