Debatindlæg

Badutspring på COP24

I Cordua & Steno er Jens Olaf Pepke Pedersen i dag blevet interviewet om COP24. Se denne foromtale:

I det sidste live-program inden jul vender vi COP24 i kulbyen Katowice i Polen, der også denne gang skal redde klimaet. Der eksisterer et misforhold mellem de globale politikeres taler og deres handlinger. De globale politikere tror heller ikke selv på, hvad de siger, mener seniorforsker Jens Olaf Pepke Pedersen fra DTU Space. Han mener at en del af klimaritualet ved COP24 er, at der skal være dramatik omkring det endelige slutdokument. Selv når detaljerne har været kendt forinden, og politikerne har haft 14 dage til at finpudse dem, så skal aftalen traditionen tro først vedtages efter tillægstid og en lang nats forhandlinger. Herefter skal forsamlingen bryde ud i fælles jubel over at kloden endnu engang er reddet. Er den så det? Vi spørger Jens Olaf Pepke Pedersen.

Link til udsendelsen her. Det starter 5 minutter inde.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

2 Comments

  1. JOPP har uddybet sine betragtninger i denne uges Weekendavis. https://www.weekendavisen.dk/2018-51/samfund/badutspring

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*