Klimavideoer

Ole Humlum

Please follow and like us:
error

2 Comments

  1. Lars Thomsen

    Ole Humlum publicerede i 2011 en temperaturserie for Grønland på 4.000 år. Der blev påvist et mønster, der lader formode, at nuværende moderne varmeperiode topper om ca. hundrede år. Begivenheder tyder på, at mønstret kan transformeres til Skandinavien og give en forventning til forløbet af den nuværende varmeperiode.

    Politikens Årbog “Hvem, Hvad, Hvor” 1974 beskriver i en artikel “En ny »istid« er over os, frygten for en fortsat afkøling. “… Nu er bøtten vendt klimatisk set. Kultveiltens påståede drivhus-effekt er stærkt overdrevet. Selv om atmosfærens forurening med kultveilte tager støt til, er klimaet siden 1945 kølnet ved et fald i gennemsnitstemperaturer, som er det hurtigst accelererende og længst varende i klima-målingernes historie.”

  2. Aage Christensen

    Er der en temperaturserie Ole H. vil anbefale som en han vurderer er mindst beskadiget?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*