5 Comments

 1. Mikkel Kaastrup

  Det er godt nok trist og uhyggeligt, at forskere (eller “forskere”) har prostitueret sig til det niveau, at de redigerer fakta for at få dem til at tilsvare deres foretrukne teorier. Men når det åbenbart er tilfældet – så ville det være skønt, om Ole H netop ville pege på et f.eks. et globalt temperatur datasæt, som man kan fæste lid til? Jeg har læst den del steder, at den globale middeltemperatur er ophørt med at stige i perioden 2000 – 2015 (eller – 2019), men kan ikke få den påstand til at passe med de temperatur-kurver, jeg har kunnet finde. Og nu er jeg jo i tvivl om det er fordi temperaturkurverne (som rigtig nok var amerikanske – og jeg ved fra samfundsvidenskaberne, at der er rigtig megen manipulation med “videnskaben” i USA) er blevet “administrativt redigeret” :((

 2. Aage Christensen

  Er der en temperaturserie Ole H. vil anbefale som en han vurderer er mindst beskadiget?

 3. Lars Thomsen

  Ole Humlum publicerede i 2011 en temperaturserie for Grønland på 4.000 år. Der blev påvist et mønster, der lader formode, at nuværende moderne varmeperiode topper om ca. hundrede år. Begivenheder tyder på, at mønstret kan transformeres til Skandinavien og give en forventning til forløbet af den nuværende varmeperiode.

  Politikens Årbog “Hvem, Hvad, Hvor” 1974 beskriver i en artikel “En ny »istid« er over os, frygten for en fortsat afkøling. “… Nu er bøtten vendt klimatisk set. Kultveiltens påståede drivhus-effekt er stærkt overdrevet. Selv om atmosfærens forurening med kultveilte tager støt til, er klimaet siden 1945 kølnet ved et fald i gennemsnitstemperaturer, som er det hurtigst accelererende og længst varende i klima-målingernes historie.”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*