Dansen med klimadata, Klimapolitik, Klimarealisme i medierne

Håbløs “forskning”

Her refereres endnu et eksempel på den håbløse forskning, der publiceres i disse år. Det er videnskab, der ene og alene eksisterer, fordi man kan flette klimaforandringer ind i den.

Denne gang gælder det teorien om at dyr, der normalt lever i køligere omgivelser, vil være mere sårbare over for infektioner, hvis temperaturen stiger en smule. Der opstår en ubalance mellem deres naturlige tilpasning og det aktuelle miljø. Det samme gælder også for dyr, der normalt lever i varme, men som bliver udsat for køligere perioder.

De sygdomsbærende organismer, svampe eller bakterier, er derimod mindre følsomme over for temperaturen, og derfor kan de i varmere eller koldere vejr lettere inficere deres værter.

Det virkeligt skræmmende er selvfølgeligt, at de syge dyr så kan smitte mennesker og give anledning til nye epidemier.

Det er jo et besynderligt resultat, når man tager i betragtning, at forskellen mellem sommer og vinter mange steder er 20 grader eller mere. Dyr vandrer også, nogle gange nordpå, hvor det er lidt køligere, eller sydpå til varmere himmelstrøg. Det klarer de fint. Hvordan skulle de så være sårbare over for ændringer på (måske) 0,1 grad pr. tiår?

https://wattsupwiththat.com/2020/11/26/study-climate-change-increases-the-risk-of-global-pandemics/

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*