Klima, Klimarealisme i medierne, PM

Må jeg minde om – Climate, the Movie – the Cold Truth

Husk at købe billetter til dette arrangement.

Denne film får nu danmarkspremiere i Gentofte Kino den 6/9 kl. 16:30-18:30.

Foreningen Klimarealisme arrangerer Danmarkspremiere på Filmen: Climate, the Movie – the Cold Truth. Filmen er en dokumentarfilm af den britiske filmskaber Martin Durkin og produceret af Tom Nelson. Filmen har danske undertekster.

Efter filmforevisningen vil seniorforsker, Jens Olaf Pepke Pedersen, DTU-Space, kommentere filmen og stå til rådighed for spørgsmål.

Der vil desuden være en bogcafe, hvor det er muligt at købe klimarealistiske bøger, herunder den nyligt udgivne danske oversættelse af Clintels bog: Clintel-The-Frozen-Climate-Views-of-the-IPCC-online-version.pdf

Billetterne koster 100 kr. og kan købes ved at klikke på dette LINK

Del på de sociale medier

6 Comments

  1. Hans Peder From

    Det er en smule lettere at komme igennem i de små lokale aviser med også kontroversielle budskaber. Blandt andet har jeg i Roskilde Dagblad fået bragt to læserbreve, hvor jeg anbefaler Climate the movie. Jeg håber Klimarealisterne inviterer de lokale aviser til at se filmen.

    • Karl Iver Dahl-Madsen

      god ide

    • Greta Jo Larsen

      FREMRAGENDE idé !!

      Jeg forsøger at invitere mennesker med der er under 40 år OG jeg har inviteret min nærmeste familie (vi drøfter aldrig politik, klima, normativitet angående madvaner & rejsevaner) – der er larmende tavshed – fra 2 unge humanistiske københavnere opfatter jeg en skarp afstandstagen (men jeg kan ha’ misforstået deres mail).

  2. Hans Peder From

    På den ene side er det jo dejligt at møde ligesindede. På den anden side er der jo ikke meget udvikling i kun at prædike for de i forvejen frelste. Jeg vil foreslå dem der skal ind at se filmen, at de også køber en billet til en ven/bekendt, som de formoder er uenig i filmens budskab.

    • Greta Jo Larsen

      Hæ hæ – det er lige dét, jeg har gang i !

    • Greta Jo Larsen

      Jeg har også inviteret Ibi-Pippi i håbet om at han kan trække DR og TV2 ind – de skal desværre til fødselsdag den dag.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*