Klimarealisme i medierne, Klimavideoer

Den grønne reformation

Her er så den historiske video, der dokumenterer starten på reformationen af den grønne kirke. Det foregik fredag d. 26. april, anno 2024, en dato, der vil gå over i historien. Munkene gik i optog gennem hovestaden og slog deres 10 teser op på magthavernes døre. Nyd videoen og del den vidt og bredt!

Link: https://www.youtube.com/watch?v=kPI5i4Me_0g

Del på de sociale medier

11 Comments

 1. JENS JAKOB KJÆR

  PS: Der var formentlig ikke mange til stede da Martin Luther slog teserne op i Wittenberg år 1517. Jeg tror folk var bange den gang og det er de også i dag.

 2. JENS JAKOB KJÆR

  Jeg foreslår vi gentager denne happening næste år på St. Bededag og denne gang med væsentligt flere deltagere. Hvad siger I?

 3. Kirsten Sletbjerg

  Tankevækkende vågn op-indsats i klimadebatten, der burde have haft flere deltagere.

 4. Torsten Koster

  Det blev rigtig godt det optog. Jeg synes det var en god fremførsel og flot at det kunne lade sig gøre på trods af vejret. Har vi en overblik over hvilke medier, der har omtalt episoden?

 5. JENS JAKOB KJÆR

  Shakespeare skrev; “we few, we happy few, we band of brothers”.

 6. Fantastisk manifestation ❤️

  • Greta Jo Larsen

   Bliver du ekskluderet, mobbet og afskediget, hvis du står frem med dit fulde navn? Er du den Kirsten, jeg kender?
   Knuz fra Greta – vi skal snart ses – giv lyd næste gang du er i Danmark
   P.S. Når folk skifter tro – og det gør de (set flere gange i historien som du selvfølgelig ved) så siger de pludselig “jeg var ikke hoppet rigtigt på klimatroen – jeg kunne godt gennemskue vanviddet et cetera”. Jeg vil leve oprejst – dem der kender mig, ved godt, at jeg ikke er dum. Min farfar er min rollemodel – han nægtede at udlevere noget til de tyske soldater, da de brasede ind i hans mejeriudsalg og ville have al det flødeskumserstatning, han havde opfundet:

   – Det er til mine danske kunder, sagde min farfar stolt og bestemt.
   Resten af Anden Verdenskrig frygtede min farmor, at min farfar ville blive hentet til aflivning af de tyske besættere.
   Da krigen sluttede påstod mange danskere, at de havde været modstandsfolk…..

   • Kirsten Kloppenborg

    Ha ha Greta
    Ja det er mig, som du kender. Men jeg fumler lidt med navne og udfyldninger af skemaer. Håber min identitet er tydligere nu.
    Du har virkelig ret i, at når vi kommer om på den anden side, har alle lige pludselig været frihedskæmpere, selvom de i virkeligheden har været de værste opportunistiske håndlangere i hele dette cirkus, som dengang under besættelsen.
    Længe leve din morfar, som sagde fra og forstod, hvem vi var (er) oppe imod! 🙏

    Denne Munke-manifestation er fantastisk!
    I klimaets hellige navn.😆👍

 7. Greta Jo Larsen

  FREMRAGENDE

 8. Hans Henrik Hansen

  En morsom, festlig og vel udført manifestation – tak for indsatsen til alle medvirkende! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*