Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

Januar måneds temperatur

Dr. Roy Spencer og UAH barslede med den globale temperatur for januar, baseret på uredigerede satellitmålinger. Vi er stadigvæk i El Niño-tilstand, hvor der bliver trukket en masse varme op af havet og distribueret ud over kloden. Anomalien i forhold til perioden 1991-2020 blev på +0,86 grader celsius, dvs. på niveau med de 4 foregående måneder.

Spencer giver tal for afvigelserne i forskellige dele af Verden, og påpeger, at både den nordlige halvkugle og troperne satte nye rekorder, med anomalier på lige godt en grad, for perioden siden 1979, da satellitmålingerne begyndte. Til gengæld er Arktis ikke særligt varm, kun +0,4 grader.

El Niño-tilstanden har nu varet et stykke tid, og den har da også nået toppen og er på vej ned igen. Her vises forløbet indtil nu og diverse modellers forudsigelser for de kommende måneder.

El Niño-tilstanden fra starten af 2023 (januar-marts) og fremefter. I januar i år toppede den og er nu på vej ned og forventes at nå neutral tilstand (“0”) omkring maj måned. De farvede kurver er forudsigelser, og den stiplede sorte gennemsnittet af forudsigelserne. Kilde: WUWT

Vi får se, hvad de næste måneder bringer.

Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*