Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

Vi koger videre

Så udkom UAH’s tal for oktober måneds temperatur, som præsenteret på Dr. Roy Spencers hjemmeside. Oktobers temperatur-anomali (afvigelse) ligger på niveau med septembers, den er endda 0,03 grader celsius højere og når derved +0,93 grader.

Den nye El Niño har bidt sig godt fast, og Stillehavet afgiver fortsat varme til atmosfæren. Hvor længe det varer ved, er der ingen, der kan forudsige, men vi når nok et stykke ind i det kommende år, før situationen vender.

Der vil nok i de kommende måneder blive megen presseomtale, der går på, at allerede nu er vi meget tæt på Paris-aftalens grænse på 1,5 graders stigning i forhold til Den Lille Istid i midten af 1800-tallet. Det skulle jo medføre mange farlige ting for os allesammen, men nu får vi se.

Temperaturkurverne baseret på vejrstations-målinger ved jordoverfladen udkommer normalt noget senere end UAH’s satellitmålinger, men HadCRUT er da kommet ud med en måling for september. Den viser pudsigt nok en relativt mindre stigning, end UAH gjorde. Hvorfor, vides ikke.

Please follow and like us:
Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*