Klimapolitik, Klimavideoer

Åbning af klimakonferencen

I løbet af de følgende dage vil vi bringe videoer af et udvalg af indlæggene fra klimakonferencen på Christiansborg d. 15. september 2023. Videoerne er fremstillet af Eyvind Dekaa, Klimarealismes svar på Christopher Nolan. Her følger den indledende tale ved konferencens vært, Pernille Vermund, MF for Nye Borgerlige.

Del på de sociale medier

7 Comments

 1. Greta Jo Larsen

  Kære alle
  Som mor, pædagog og cand pæd soc bliver jeg nød til at be’ om, at I stopper med at skræmme vores børn, unge og andre med jeres klimaskræmmekampagner – det minder for meget om middelalderens afladshandel. Børn, unge og andre har brug for sober viden via fakta. Fakta findes på denne hjemmeside og blev givet til klimakonferencen på Christiansborg.
  Jeg er først her i efteråret begyndt at reflektere over CO2, metan, CFC-gasser et cetera, da jeg bare ukritisk har ladet mig følge med strømmen om at vi kan styre klimaet. Således har vi købt en al for dyr bil for 10 år siden og vi har tygget os igennem noget mad, vi ikke bryder os ret meget om og vi har begrænset at flyve. Det er helt vildt at en person som mig, bare lod mig vildlede, da jeg grundlæggende er kritisk. Vi omgås ikke mennesker, vi drøfter klimakrise og politik med, så al den misinformation er bare sevet ind i højt uddannede naturvidenskabsorienterede hjerner. For mit vedkommende er jeg vokset op omgivet af kemi, fysik og matematik, så jeg har en basisviden til at forstå Søren Hansens Troen på klimaet, Johannes Krügers Et opgør med tidens CO2-panik og 32 myter om klimaet du ikke skal hoppe på et cetera.
  Når vi her hjemme kan hoppe på en tro, kan alle hoppe på den tro – tror vi (-:
  Kærlig hilsen den voksne Greta

 2. Ian Ditlevsen

  Det er vigtigt, at vi især mænd får givet ungdom og medborgere et mere maskulint modtryk, end det vi ser i især klimadebatten.

  Min egen søn finder det efterhånden utåleligt med den skingre tilgang, og oplevelsen er, drengene er blevet immune, mens pigerne er blevet bange.

  Det er jo håbløst.

 3. Per Bjerring-Jensen

  Det er jo sørgeligt at NB kun kan finde nogle få ærlige kandidater til Folketinget; nogle de troede var ærlige, viste sig desværre ikke at være det.
  Jeg er overbevist om at PV vil få rigtig mange stemmer ved næste valg; det kan komme før vi forventer det. Jeg håber inderligt at V må komme under spærregrænsen og at S og M må følge dem.
  Kære Søren Hansen, er det for sent at indsamle de 20K stemmer og starte et parti til redning af Danmark, dansk landbrug, dansk industri og basere politikken på fakta i stedet for de forkrøblede visioner de gamle partier hænger fast i? Jeg tror det er på tide!!!

  • Søren Hansen

   Ideen med at stifte et parti har været diskuteret i foreningen flere gange. Vi må bare erkende, at det er et kolossalt stykke arbejde, og det overstiger langt foreningens ressourcer i penge og arbejdskraft. Hvis vi havde en rigtig kendis, der gik foran, ville situationen være bedre, men som det er nu, døjer vi med, at vi bliver ignoreret af pressen og medierne, uanset hvad vi gør. Der var ikke en eneste journalist til stede ved konferencen, selvom en hel masse var inviteret til at deltage gratis.

 4. JENS JAKOB KJÆR

  Bravo. Supergod tale.

 5. Sikke en inspirerende tale, Bravo. Hvor NB er lyset der skimtes for enden af tunnelen.

  At så få danskere har set lyset, fortæller desværre en hel del om danskerne. Men der er håb, hvis man kigger på hvad store dele af ungdommen tænker nu.

  Nu skal man passe på med at spå, især om fremtiden. Men vi har realiteterne på vores side, så mon ikke det store konsensus også denne gang må en tur ned og bide i det grønne græs?. Hvorefter NB, med realiteterne på deres side, til den tid også burde få vælgerne på deres side.

  Lykken står realisten bi.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*