Energipolitik, Klimarealisme i medierne

Den grønne omstilling

For de nye læsere, vi har fået her på siden og på vores Facebook-side, er det måske på sin plads at minde om bogen “Klimaplan 2030 – Realisme eller Utopi?”, som er udgivet i Klimarealismes regi.

Bogen tager fat i alle elementerne i en grøn omstilling og udfasning af brugen af fossile brændstoffer. Bogen blev udgivet i slutningen af 2020, men er lige så aktuel i dag, problemerne med en energiforsyning baseret på sol og vind er stadigvæk uløste, og lige så uoverstigelige i dag. Til gengæld er der ofret uhyrlige summer af penge på omstillingen, og det er meget lidt, man har fået ud af dem.

Bogen tager fat i Klimarådets store plan, der udkom i marts 2020, og som stadigvæk er styrende for bestræbelserne på at gennemføre den grønne omstilling her i landet. Det er ikke gået godt, og Klimarådet er nu stærkt bekymret over den manglende fremdrift i sagen.

Vi kan roligt regne med, at hverken de danske 2025- eller 2030-mål bliver nået. Læs bogen her, og få indsigt i hvorfor. Den er også nyttig som opslagsværk, hvis man mangler en oplysning eller lidt argumenter til en diskussion.

Bogen er udsolgt fra forlaget, men foreningen Klimarealisme ligger inde med et mindre oplag, som kan bestilles her på siden: link. I den forbindelse har vi et tilbud til jer, I kan alle købe bogen til medlemspris, 170 kr., inkl. forsendelse, uanset om I er medlemmer af foreningen eller Facebook-gruppen eller slet ikke.

Det er tæt på sidste chance!

Læse mere om bogen her.

Del på de sociale medier

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*