Klimarealisme i medierne, Original Temperatures

Marts måneds temperatur

Nu har Dr. Roy Spencer udsendt den månedlige opdatering af sin temperaturkurve for marts måned, baseret på satellitmålingerne og UAH. Det gik helt som forventet, resultatet blev +0,2 grader i forhold til gennemsnittet af perioden 1991-2020. Det er en mindre stigning i forhold til februar, der lå på + 0,08 grader celsius:

Denne stigning er, hvad man kunne forudse, da vi nu har forladt den langvarige tilstand af La Niña i ENSO-svingningen i Stillehavet. På WUWT (forsiden) er der faktisk et lille ENSO-meter, hvor man dag for dag kan se, hvordan tilstanden er. Lige nu står nålen i det neutrale område, og vi får se, om den bevæger sig over i mod en El Niño, som klimamodellerne, der jo trænger til noget opvarmning, for længst har spået.

WUWT’s ENSO-meter og nedenunder de aktuelle temperaturanomalier i Stillehavet
Del på de sociale medier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*